Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

★1.Nick z servera:LisoYebny
★2.Imię:Daniel
★3.Wiek:17,5
★4.Steam ID:https://steamid.io/lookup/STEAM_0:0:150927813
★5.Czas spędzony na serwerze (GT i Stats):https://www.gametracker.com/player/LisoYebny/91.224.117.62:27135/
★6.Doświadczenie w adminowaniu na serweracg CS:GO: Admina na serverze CSGO nie posiadałem lecz gdy bardzo dużo grałem w cs 1.6 posiadałem admina przez blisko rok oraz przez 3 miesiące miałem moderatora gdzie wywiązałem się z moich obowiązkach w 100%. Tam zaczynałem bez żadnej wiedzy lecz w krótkim czasie wszystkiego się nauczyłem dlatego myśle ze tym razem również szybko nabiorę doświadczenia. Umiem słusznie definiować sprawe aby łatwo dobrać rozwiązanie do niej aby obie strony były jak najbardziej zadowolone.

•EDIT• w cs 1.6 byłem również przez długi czas UBTeam 
★7.Znajomość obsługi admina (x/10): 7/10 lecz bardzo szybko się uczę i myśle ze to kwestia czasu nabrania większego doświadczenia 
★8.Argumenty, dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie: Uczęszczam do technikum Ekonomicznego o profilu handlowym, moim głównym hobby jest piłka nożna lecz po operacji trochę się to zmieniło i zacząłem więcej grać na komputerze przez co mam dużo czasu na granie w basebuilder’a, myśle ze jak w życiu prawdziwego chłopka pojawiła mi się w życiu dziewczyna której tez trochę czasu trzeba poświecić lecz na grę tez znajdę dużo czasu myśle ze spokojnie 3godziny dziennie w tygodniu szkolnym a w weekendy o wiele więcej. Od 7lat trenowałem piłkę nożna lecz operacja zerwanych wiązadeł i roztrzaskanej łekotki  wykluczyła mnie na dłuższy czas. Jestem bardzo ambitna osobą dlatego myśle ze nie skończy się to na adminie ponieważ zawsze zawieszam sobie duża poprzeczkę i chce przyczynić się jak najbardziej mogę do rozwoju servera, również miałem wspólny team w CSGO z kolegami gdzie graliśmy bardzo dużo faceitów, oraz liczne turnieje.Przez pewien okres czysto hobbystycznie prowadziłem również kanał o tematyce innej gry gdzie rozwinąłem się nawet dobrze lecz obecnie brak czasu na prowadzenie kanału youtube, lecz myślałem aby zacząć budować bazy i wrzucać je na youtube aby nowi gracze mieli łatwiej wejść w świat base builder’a, jest to w wersji planowania ponieważ muszę nabrać jeszcze większego dowiadczenia w budowaniu baz. Mam tez sporo wolnego czasu gdzie gram sobie spokojnie na base builder ale czasami znajda się cwaniaczki którzy chcą sobie pożartować i uprzykrzyć grę innym użytkownikom co bardzo zniechęca dlatego chciałbym wprowadzić wtedy porządek.
★9.Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 2-3 godziny dziennie w ciągu tygodnia szkolnego a o wiele więcej w weekendy i dni wolne (Obecnie mam top1 time na serwerze).
★10.Posiadasz mikrofon?: [ TAK ]

★11.Akceptacja regulaminu admina/serwera: W pełni go akceptuje.

★12.Linki do poprzednich podań: 

★13.Kontakt: Kontakt:Forum,FB, Team-Speak, Discord, Steam.
★14.Blokada VAC: Brak, nigdy nie posiadałem ponieważ uwazam ze ułatwianie sobie gry poprzez cheaty jest bez sensu bo niszczy cała frajdę z osiągania sukcesu w grze.

Opublikowano

Na nie : 
- Dzieli konto z młodszym bratem (14 lat)
- Czasem wyzywa brak kulturki
- Czasemu łamie regulamin .

Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

podanieodrzucone.png

Ponowne podanie możesz złożyć po upływie 7 dni.

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.