Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela: Lucy'p here

Nick oskarżonego: Mr_Ślepy

IP lub SID oskarżonego: 178.43.187.229

Przebieg sytuacji: Dostałem bana i miałem wstawić 5ssów. Po wstawieniu nie otrzymałem UB ponieważ SSy są takie same. Miałem wtedy laga i takie ssy mam w pliku. To nie jest moja wina.. Mr_Ślepy nie chce dać mi UB, a na SS nie ma nic podejrzanego. Proszę o sprawdzenie pracy tego admina oraz o UB. Poniżej link to moich SSów. 

Dowody: http://katujemy.eu/index.php?/topic/4073-ssy-lucyp-here/  

Opublikowano

Jest taka opcja ,,Edytuj,,

1. Jak dla mnie twoje ss'y są czyste, to że miałeś laga?, mówi się trudno. Pamiętam również ja jak robiłem ss'y graczowi o niku : Święty i miał 2 takie same bo miał laga.

2. SS'y wstawiamy tylko i wyłącznie na zippyshare.

Jak dla mnie UB, ale niech wypowiedzą się też inni.

Opublikowano

Ahhh musze ci powiedzieć że poruszyła mnie ta skarga tak jak reszta...... Serio już danwo nie widziałem tak natrętnego czitera. Miałeś laga przy robieniu SS powiadasz no niestety nie wydaje mi sie ;) widziałem jak robiłem ci SS jak stałeś w dołku a że cię obserwowałem to nie wmówisz mi ze miałeś laga bo mój drogi lag to co innego i gdybyś miał laga i wstawił SS które miałbym ocenić na pewno bym o tym wiedział i dostałbyś UB.  

Proszę o zamknięcie skargi bo jest ona śmieszna a danie temu graczowi UB było by kpiną 

Opublikowano

Haha nie liczy się pewnie mój głoś tutaj, ale lag w Cs-ie nie oznacza laga na kompie, a godziny ssów są identyczne :D To tak na potwierdzenie nieuczciwości kolegi

Opublikowano

Haha nie liczy się pewnie mój głoś tutaj, ale lag w Cs-ie nie oznacza laga na kompie, a godziny ssów są identyczne :D To tak na potwierdzenie nieuczciwości kolegi

Oczywiscie ze twoje zdanie się liczy tak masz w tym sporo racji. Ewentualnym wyjściem była by jeszcze zmiana strefy czasowej moze kolega mieszka w australii tak jak już powiedziałem ]kolega nie ma prawa dostać UB.

Opublikowano

Haha, niezła skarga, szkoda że w ogóle nie trafna. Tak jak napisał blanti, lag w cs'ie nie oznacza laga na kompie, ale to że godziny są identyczne automatycznie sprawia że Twoje szanse na UB są równe 0. Temat do zamknięcia, a skarga do oddalenia. 

• Lubię to! 1
Opublikowano (edytowane)

Kod CRC przy trzech screenach taki sam, po za tym widać wallhacka na screenach. Btw, lag przy 60fps? Przynajmniej mnie zawsze podczas laga fps'y spadają do maximum.

http://pokazywarka.pl/0x5kw2/#zdjecie14241329

EDIT: Że skąd padające światła w ścianie, lag to spowodował?

Edytowane przez Ojciec
Opublikowano

Co na ścianie? Ja nic tam nie widzę. Miałem już podobny przypadek na innym serwerze i dostałem UB. To naprawdę nie jest moja wina, że są te SSy identyczne. Nie znam się na  tym, ale wstawiłem takie ssy jakie mam w pliku, więc proszę o UB. Nie wiem czy to był lag czy zwiesił mi się komputer. Poza tym widać, że jest czysto, czy tych ssów jest 3, 4 czy 5. Jak SSy nie wystarczają to macie HLTV. 

Opublikowano

Kod CRC przy trzech screenach taki sam, po za tym widać wallhacka na screenach. Btw, lag przy 60fps? Przynajmniej mnie zawsze podczas laga fps'y spadają do maximum.

Nie wiem co to są za kreski ale podejrzewam, że wallhack tak nie działa. 

Opublikowano

Nie wiem co to są za kreski ale podejrzewam, że wallhack tak nie działa.

a ja powiem ci ostatni raz ze ub nie będzie dla ciebie, chciałbyś demko każda akcja na demko będzie spalona dlatego nie dałem ci bana z dekiel bo myślałem ze nie będziesz tak na trendy aby wstawiać spalone ss

Opublikowano

Zajebiści jesteście, nie ma co... Ciekawe czy byłbyś taki wygadany w realu pajacu. CHUJ CI W DUPE i niech inne marzenia też Ci się spełnią. Pierdolone ten serwer i nikomu nie polecam. Nawet demka nie chcesz pizdo sprawdzić. 

Opublikowano

teraz pokazałeś swoją klasę mistrzu demko sprawdzać nie musze bo znam werdykt i ss mówią same za siebie

Opublikowano

SSy mówią tyle, że jestem czysty, a ty z lenistwa nie sprawdzisz demka.. Nawet jeśli byś je teraz sprawdził to powiedziałbyś, że byłem odpalony, żeby nie wyjść na idiotę, którym i tak jesteś. 

Opublikowano

Zgodzę się z Ojcem .

A co do kwestii swojego popisu łaciny - to ja jestem bardzo rozmowny w realu, a jak masz coś do kogoś z zespołu adminów, moderatorów, czy UBT to zapraszam - Podkarpackie - powiat Jarosław - jak będziesz tak "wygadany" jak na forum to zapewniam że dostaniesz UB ale przypuszczam że wymyślisz bardzo interesujący powód dla którego nie będziesz mógł przyjechać.

Osobiście zajmę się sprawdzeniem dema z hltv ... kozaku forumowy

Wysyłane z mojego X8 za pomocą Tapatalk 2

Katuje na cod 301 !^_^!

Opublikowano

Powiem tak moze juz nie jestem adminem ale sprawdzilem ssy i stwierdzam ze 3 ssy tego samego CRR smieszne to poniewaz gracz nie chcial ujawnic swojego wh i dal takie ssy.Jestem tego samego zdania co inni administratorzy i moim zdaniem gracz nie powinnien dostac ub.

Jeszcze powiem tak od siebie ze nawet demka na miejscu eddy bym nie sprawdzal bo na ssach sie spalil mowiac krotko wstawiajac i nie wstawiajac spalonych ssow :P

Dziekuje i tyle ode mnie i jak ktos by chcial mnie zobaczyc na katujemy to zaczne grac nadd2:)Pod nickiem SkyEN.

Opublikowano

Po pierwsze: To nie jest temat na pogaduszki, groźby. Macie od tego pw, tam załatwiajcie sobie te sprawy. Ludzie, którzy uciekają od tematu, będą karani ostrzeżeniem.

Po drugie: Nie zwróciłem początkowo uwagi. Zrobiono Ci pięć ss'ów, odstęp między jednym a drugim SS'em powinien wynosić jedną sekundę. Tymczasem u Ciebie wynosi raz jedną, raz trzy. Załóżmy nawet Twoją opcję, że złapałeś laga - to nic nie tłumaczy, plug-in utrzymałby swoją właściwość.

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: brak ub

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.