Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WZÓR

Twój nick z gry: Orion ^-^

Imię: Gabriel 

Czy posiadasz Counter-Strike 1.6 na steam(Jeżeli tak, link do steamcommunity): nie posiadam 

Link do GameTracker'a: https://cache4.gametracker.com/player/Orion ^-^/145.239.16.77:27015/

Zakres wiedzy o AMXX(0-10): około 6-7

Czy posiadasz sprawny mikrofon: Posiadam

Czy przeszedłeś mutacje: Wiadomo

WYMAGANIA

Aktywność na serwerze minimum 25 godzin (1500minut).

Staż na serwerze - minimum 2 tygodnie na randze Strażnika Serwera.

Konto STEAM z grą Counter-Strike 1.6.

Ukończony 16 rok życia.

Kultura osobista na wysokim poziomie.

Sprawny mikrofon oraz mutacja. 

•  
Opublikowano

Dobra cofnijmy się jestem dalej na Nie a czemu?:

-Nie wiem czy mineło od ostatniego pdoania tydzień jeśli tak to mnie poprawcie.

-Dalej bawisz się na @ pisząc jakieś bzdety jak ostatnio zerknałem to akurat pisałeś a pisałem Ci jako radę żebyś to ogarną

-Podszkol wiedze z regulaminem

- Wiek (robi swoje)

Opublikowano

A moim zdaniem zasluguje na szanse 

Czesto chodzi do ct zdarzają sie malutkie błędy ale to chyba rzecz ludzka czasem idzie sie pomyslic

Co do tego bawienia sie @ Dezerter podaj dokladnie dowody gdzie sie bawi bo jakos ja tego nie widze a dosc czesto ostatnio jestem na jb. Zgadza sie wcześniej tego nadużywał ale na chwile obecną sie ogarnął. 

Potrafi sie bawić i tym samym wprowadza fajna atmosferę na serwer. Wiek to tylko liczba sa osoby które maja po 13 lat i ogarniaja lepiej niz 22 latkowie ... 

GT jak widac mowi samo za siebie

Jako strażnik sobie radzi wiec czemu by nie dac mu szansy na admina? 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Jestem na tak. Myślę że @ orionpro111zasługuje na szanse jako admin ponieważ:
+ Jest ogarnięta w miare osoba (których mało :/)
+ Fajnie sobie radzi w roli strażnika wiec czemu nie więcej ?
+ Jak jest w CT to sie czasami gubi ale myślę że ze względu gdyż chce coś wprowadzić do rozgrywki żeby była miła atmosfera... A nie proste polecenia żeby po prostu zgarnąć kille
+ Często jest na serwerze jak widać po GT

+/- Na tym y@ jakoś raczej nie spami bo gram akurat z nim często i nie zauważyłem żeby jakoś tego nadużywał

+ Wiek ? Myślę że to nie powinno być jakoś bardzo brane pod uwagę. Jak nie umie to się nauczy/dopyta ktoś mu pomoże. A jak nie dostanie szansy to nie zdobędzie doświadczenia to chyba proste :P

@ Dezerterod ostatniego podania spokojnie minął tydzień.

Opublikowano

Widzę, że od ostatniego podania poprawiłeś się ze spamowaniem na y@. Kulturę posiadasz i do tego nie ma się co przyczepić. To samo GT. Jest, mało administracji tak bardzo aktywnej, jak ty. Na nasz serwer wchodzi coraz więcej osób więc potrzebna nam osoba, która będzie często aktywna. Daje ci szanse, nie zmarnuj tego. Po uprawnienia na serwerze zgłoś się do któregoś z  Właścicieli.

Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

podanieprzyjete.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.