Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick:Secretiv

Nick admina banującego:xSmmK

Data/Mapa:15;25 17.12.19/miraz

IP/SteamID:STEAM_1:1:114771570

Serwer (mod):        cs go miraz #2                       

Opis sytuacji:gram gram i nagle banik XD

Wycinek z konsoli: Damage Given to "[•VIP•] ezek" - 442 in 1 hit
Damage Given to "TRY" - 137 in 1 hit
Damage Given to "Gepard" - 85 in 1 hit
Damage Given to "[•VIP•] Śnieżka" - 108 in 1 hit
Damage Given to "[•VIP•] xSmmK" - 111 in 1 hit
Player: Secretiv - Damage Taken
-------------------------
Resource materials\panorama\images\icons\equipment\default.svg failed to load.
 MaksiUBOT casedrop.eu : \s
 (Terrorist) KRĘĆ JOINTA XD : A
 *DEAD* [ ★ VIP ★ ] ezek : smieszne
Resource materials\panorama\images\icons\equipment\world.svg failed to load.
 ✪ Pyziol : nawet bardzo
 *DEAD* [ ★ VIP ★ ] Sasanik : no to niezly laggg
Simplus connected.
Disconnect: You have been banned by this server, check Katujemy.eu for more info.
Disconnect: You have been banned by this server, check Katujemy.eu for more info.

Moim pierwszym pytaniem jest, jakim prawem zostałem zbanowany bez wczesniejszego obserwowania mojej gry? bana dostałem z automatu po zabiciu admina co jest jednym wielkim zartem XD

Wczesniej grałem przez około 2 tygodnie na koncie kolegi wbijając się do topki o tym samym nicku i bana nie miałem, odzyskałem swoje main acc,które zostało mi po prostu ukradzione, chciałem poklikać,ale zeby banować za to,że ktoś jest lepszy od Ciebie Panie adminie? No proszę Cię, w takim przypadku chyba nawet nie ma co rozpisywać demka bo były dosłownie 3 lub 4 rundy po których nie mozna ocenić czy byłem odpalony czy nie, ale jeśli do tego będziesz dążył wydam te kilka groszy i wezmę sędziego z banidu lub blacklisted bo według mnie osoba,która nawet nie wbiła na specta nie będzie potrafiła rozpisać demka (XD)

Pozdrawiam Cieplutko, Wesołych Świąt.

• Przykro mi 1
Opublikowano

Uwagi zachowaj dla siebie i argument lepszy/lepszy dzień/konto kolegi/ czy coś innego to XD 
Super że po takim czasie masz już konto na forum, czekaj na werdykt. Btw spoko ,,miraz'' + odwołanie na cs 1.6

@ SecretivNaucz się używać opcji ''edycja postu'' i skończ gadać głupoty.

Demko: http://620.gotv.pro/srv54409/auto0-20191217-150835-222995286-de_mirage-__________Katujemy.eu_______MIRAGE__2____ws__knife__gloves_______128TR.dem.zip
Szybka analiza:
Pomijam fakt że większość rund stoisz w miejscu i jesteś oddalony od teamu + ten twój movment słoń i brak znajomości używania granatów Panie Smurfie (-_-)
- 0:24/0:25 Rozgrzewka, strzelasz się z gościem po czym przeskakujesz celownikiem w gościa, którego nie widziałeś +/- ten celownik obok głowy, który daje łby
- 01:19 Osobiście widziałem sam ogień, Ty jednak normalnie kogoś kto wbiegł od lewej
- 04:10 Celownik na głowie przez ściane + ten szybki strzał kiedy jeszcze nie widziałeś go XDDDDDD
- 04:58 Szczere +/- z tym prefem 
- 08:40 Bawisz się kosą, nagle koleś wychyla i ty o tym wiesz
- 10:50 +/- Scan gościa pod drewnem 
- 11:04 szybki pref w gościa na schodach, który już uciekał
- 11:07 scan idealny, ten sam koleś (chyba się wkurzyłeś, że pierwszy nie siadł)
- 11:00 do 11:20 Cały czas męczysz tego samego ziomka i wiesz zawsze gdzie on jest :X
- 12:55 Co to za ucieczka, czyżbyś widział kogoś? Idealna ustawka pod wybieg (po akcji wjechał !rs i zaczyna się :P)
- 14:26 Fajny strzał przez smoke'a ogółem byczku + cała akcja na gali (dużo wiesz) 
- 15:15 Fajnie że troszczysz się o moją głowe przez ściane
- 16:02 znowu ten sam chłop pod drewnem, super grasz byku
Pomijam ten fakt że na palakach gościa nie widzisz, ale potem na schodach dajesz noscope bez problemu i jak ganiasz znowu mnie 16:34 - 16:40 przez ściane
- 17:22 wiesz odrazu że jest prawo mid i tylko czekasz, potem w 17:29 już wiadomka formalność bo An. podał info to niby czysty
- 17:40 +/- widziałem gorsze szybsze strzały 
- od 17:53 - 18:17 Nagle umiesz strzelać, te strzały w głowe z awp takie obvious + te wcelowanie w jungle i kolejny szybki strzał 

Tutaj masz jeszcze żebyś nie płakał.

Opublikowano
5 minut temu, xSmmK napisał:

Uwagi zachowaj dla siebie i argument lepszy/lepszy dzień/konto kolegi/ czy coś innego to XD 
Kochany Adminie, Lepszy czy nie lepszy to nie argument a po prostu trafna uwaga, gralismy 5 map wczesniej i jakos bana mi nie dałeś, tym razem stanąłem Ci na "piętę Achillesa" i dałeś mi bana bez  obserwacji mojej gry, chociaż gdybyś miał trochę szacunku co do mojej osoby albo po prostu byłbyś trochę dojrzalszy traktowałbyś rolę admina jako obowiązek czy też powołanie a nie przywilej, bo to nie jest żadnym przywilejem.

Dodatkowo zacznę,że  ww xSmmK  złamał jednen z punktów regulaminu admina ;

"6.Jeżeli na serwerze znajduje się kilku Adminów, starajcie się podjąć decyzje wspólnie." - na serwerze było około 3 adminów oraz dodatkowo właściciel serwera- dlaczego,więc dostałem bana z automatu po zabiciu ww osoby? Admin NIE MIAŁ PRAWA  mnie zbanować bez wchodzenia na specta - bynajmniej na każdej innej sieci serwerów jest pisany,czy tez nie pisany regulamin - oglądanie podejrzanego przez przynajmniej 5 rund przed zbanowaniem.

Opublikowano

Screenshot_2.thumb.png.eb03e693c787ac23319d1379064d30a3.png

To jest właśnie to "konto kolegi", na którym sobie wbijałeś topkę. Blokada VAC, po czym nagle odzyskałeś swoje "ukradzione" konto. Hmmm, bardzo ciekawe. Na pewno osoba, która Ci rzekomo to konto ukradła, grałaby sobie w gry, np. GTA SA, co widać na Twoim profilu. Ban zostaje. 

Miłego dnia.

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

odwołanieodrzucone.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom.

• Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.