Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż paracord (★) | Marmurkowy gradient (FN) ×
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy (★) | Tygrysi kieł (FN) ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: sl0wm0

Nick admina banującego: An.

Data/Mapa:Mirage 12-16-19 19:36

SteamID: STEAM_1:1:458620970

Serwer (mod): Mirage#2                         

Opis sytuacji: Grałem dzisiejszego dnia dość podejrzanie robiłem dobre staty i wogule po czym dostałem premamentnego bana za wh drugi raz prema od tego samego admina. Poprzednie argumenty do poprzedniego bana były dość śmieszne jeśli oglądałem swoje demko ale cóż.  Mam tam 3 tyś godzin w csgo na dwóch kontach i range supreme na rankingowym, wiem że ten strzał z awp przez smoke i ściane to podejżane ale fart i nic więcej a to skanowanie w pistolu po ct to ustawiam sie w rogu i celuje w cień, i ten prefire w rampe na podeście to zawsze sprawdzam tam ale zostawie to ocenie adminowi. Chciałem prosić o rozpatrzenie tej sprawy przez innego admina natomiast jeśli będzie uważał też że jestem odpalony to spoko moge znaleźć inny serwer choć lubiłem ten serwer i polecałem znajomym i tak dziękuje za wszystko.

Wycinek z konsoli: Niestety nie pośadam ale mam link do SourceBans https://banserwin.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:458620970&advType=steamid&Submit

Opublikowano (edytowane)
Cytat

wiem że ten strzał z awp przez smoke i ściane to podejżane ale fart i nic więcej a to skanowanie w pistolu po ct to ustawiam sie w rogu i celuje w cień, i ten prefire w rampe na podeście to zawsze sprawdzam 

Ale pierdzielisz głupoty XD 

po 2 nie podałeś wcześniej żadnych kont z supereme XD

-9:16 na pewniaka wychodzi wcelowany na shorta 

9:28 gdze jest kurde celownik a koleś trafia go 

14:19 oczywisty skan wiedział kiedy strzelać 

15:42 wie gdzie sie wcelować wie gdzie sie schowac ..

15:46 wiedział że akurat paka wyjdzie 

15:50 szybki flick na drzwi 

16:04 wie gdzie wychylić ...

przesuniemy do lepszych akcji 

175152 go tick

22:50 celownik wariuje nie wie do kogo mierzyć 

22:54 wie już ze koleś biegnie z kosa a nie z pistoletem wiec wychodzi prosto na niego :)

25:19 wcelowany w model jakoś nie skanowałeś tak nigdy 

26:23 wie o typie na górze ??

27:07 celownik przez smoka leci na głowę 

28:08  co to za scinka raczej nie GOTV :) oikecan 1/4 leci na glowe celownik  bo ogl CIe wtedy i było to samo :)

29:11 to mi się podobało nikt nie wiedział o kuchni ty akurat tak :) 

30:27 skany znowu tam gdzie stoi gracz nie skanuje całego drewienka

31:17 celownik na glowe XXXXXX100000

34:17 moje ulubiene :) strzał akurat kiedy koleś jest w smoku :)

34:24 no fallen takiego refleku raczej nie ma :) a ten trafia 

34:27 oczywiscie strzał w smoka 100% trafiony

ogl Cie razem z rakiem od 30 min śmiałem się że tak można sie nie ukrywać :) pozdrawiam i nie odpowiadaj w temacie bo szkoda KB na serwerach tylko proszę o Ocene UBT

A jeżeli o UBT jeśli tego WH nie widzicie w ostatnich min od 22 to ja pisze rezygnacje bo stracę wiarę we wszystko :) 

i tak się zastanawiam że jeśli masz MAIN koto to czemu na mainie nie grasz tylko na jakims innym nie czaje XDD

Edytowane przez An.
  • Lubię to! 1
Opublikowano

Czy ty naprawde myślisz jeśli bym miał cheaty to bym się za każdym razem odwoływał dużo farta miałem można to widzieć jako wh rozumiem jeśli tak to dzięki za wszystko mam nadzieje że nie będziesz już nikomu takich bezsensowynych banów dawał. Na main nie gram bo nie chce nabijać godziny bo nie jestem za dobry jak na 2.500 h na tamtym a kiedyś dzieliłem z bratem to konto stare main. Można zaprosić https://steamcommunity.com/profiles/76561198354431501 jak nie wieżysz że mam maina

Opublikowano
2 minuty temu, slowmo napisał:

Czy ty naprawde myślisz jeśli bym miał cheaty to bym się za każdym razem odwoływał dużo farta miałem można to widzieć jako wh rozumiem jeśli tak to dzięki za wszystko mam nadzieje że nie będziesz już nikomu takich bezsensowynych banów dawał. Na main nie gram bo nie chce nabijać godziny bo nie jestem za dobry jak na 2.500 h na tamtym a kiedyś dzieliłem z bratem to konto stare main

ja pierd ale głupota ludzi nie wierze

Powiem Ci tak kiedyś na pewnej serwerowni Admin z którym się znałem czitował dostał ode mnie bana potem dostal UB nie mogłem pozwolić jak gracz ADMIN czituje nagrałem go jak cisnie na wh potem demko tafiło do h@ dostał perma po 3 mieś na jego koncie została nałożona kara VAC a ty przy nim jesteś mały 

on chociał umiał się sensownie wypowiedzieć :) 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.