Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wlasnie obserwowałem kolego, i no-scope idalnie modelowo lecialy. 

Edit1: 

Zaraz rozpisze jak celownik na no-steam dodam. 

Edit2: Znasz zasady wstawiania SS- radzę uzupełnić bo do kosza poleci coś mi się wydaję.

Za tego Idiote co chiałeś napisać powinienem Ci nadać za obraze admina, bo ss czyste ale zaraz demeczko rozpisze. 

Edit 3: Jakiś problem z HLTV, wgl nie ma demka. Także tutaj nic nie rozpisze. ;/

@ skilledovvWidzisz kolego, czasem wystarczą 2 rundy, a czasem 1. Zabijałeś każdego bez użycia scopa, najlepsza akcję którą widziałem miałeś to na lego fast z góry widziałeś kolesia jak biegł i idealnie wcelowałeś bez no-scope, także celowniczek lub jakiś inny syf. 
Z doświadczenia wiem żę nawet stary gracz czasem potrafi swoje odpalić. Pozdrawiam

Opublikowano
1 godzinę temu, BreaK.TM napisał:

Wlasnie obserwowałem kolego, i no-scope idalnie modelowo lecialy. 

Chłopie, co Ty możesz zaobserwować po 2 rundach? Nie gram od wczoraj, rozpisuj demko jak macie HLTV :)

co do notatki moderatora, macie wszystkie te informacje w bansie po co je powielać?

@EDIT

nie spinaj się tak, gram sobie spokojnie, a Ty mi walisz ssy po 2 rundach, a że jestem trochę wybuchowy to jakoś samo poszło :)

rozpisuj rozpisuj, grałem też całą poprzednią mapę, więc tam będziesz mieć koleżko więcej akcji :)

@EDIT

więc chyba należy mi się UB? :) Jeżeli go teraz dostanę to zapraszam na serwer i na spect, pokaże Ci więcej tych "noł scołpów" i będziesz mógł sobie sam demko nagrać

@EDIT

No to niestety koleżko nie trafiłeś, to że walę no scopy to nie znaczy, że jestem spalony :) Więc takie gadki zostaw sobie dla siebie, nie masz dowodów to czekam na UB. Tak jak pisałem, chodź na serwer i kręć demko.

@ Power of Shadow toć napisał, że HLTV źle nagrywa, więc zostają SSy do oceny.

Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

odbanowany.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.