Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: ᴍᴀʀᴛʏɴᴀ

Nick admina banującego: konsola

Data/Mapa: 13.12.2019 godz. 21:28

SteamID: STEAM_0:1:108710665

Serwer (mod): 1v1 csgo                               

Opis sytuacji: Wróciłam do domu i chciałam sobie pograć na Waszym serwerze. Wchodząc już na serwer zobaczyłam w konsoli, że zostałam zbanowana, byłam zszokowana tym o to faktem. Odpaliłam przeglądarkę i weszłam na stronę z banami aby zobaczyć za co otrzymałam owego bana. Po zobaczeniu tego również doznałam lekkiego szoku, ponieważ nigdy nie wchodziłam na serwer z innego konta tylko zmieniałam internet z głównego na mobilny, ponieważ mój główny odmawiał posłuszeństwa i nie dało się pograć na nim.

Wycinek z konsoli: Connecting to public(145.239.237.170:27015) ...Server using 'public' lobbies, requiring pw no, lobby id ffffffffffffffffConnected to 145.239.237.170:27015Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź https://Katujemy.eu/ aby poznać szczegóły.Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź https://Katujemy.eu/ aby poznać szczegóły.**** Unable to localize '#GenericConfirmText_Label' on panel descendant of 'PopupManager'ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_LOADINGSCREEN -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENUChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENUChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENUPing measurement completedPing location: vie=57+5,fra=58+5,lux=61+6,par=62+6,ams=65+6/65+5,waw=78+7/67+5,sto=68+6,sto2=69+6,lhr=70+7/70+5,iad=161+16/142+7,sgp=304+30/235+18,gru=287+28/285+7RelayNetWorkStatus:  avail=OK  config=OK  anyrelay=OK   (OK)PNG load error Interlace handling should be turned on when using png_read_image

• Lubię to! 1
  • Legenda
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

odbanowany.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.