Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: heken

Nick admina banującego: nie wiem nie pisało 

Data/Mapa: gdzie około  3:00 12.12.2019 mapa dd2_snow

IP/SteamID:  STEAM_0:1:58268635

Serwer (mod):  only dd2 chyba                    

Opis sytuacji: gram , kasuje nagle ban za wh bez ss'ow.

Wycinek z konsoli:

[AMXBans] =============================================== 
[AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! 
[AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. 
[AMXBans] Zbanowany Nick: heken 
[AMXBans] Powod: 'Wallhack' 
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ Katujemy.eu 
[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:58268635' 
[AMXBans] Twoje IP: '83.6.232.149' 
[AMXBans] =============================================== 

Proszę o wyjaśnienie sytuacji.

• Donator
Opublikowano

No to wio:

demo: https://megawrzuta.pl/download/a71cac3bfd00dd1b1cfe38f9f5b338f7.html

1:53 ja tam nie widziałem żeby ktoś biegł 

8:27 na serwerze byłem i nie podano żadnego infa, a ty ładnie wcelowujesz sie w gale. 

8:33 najbardziej ciekawi mnie ta sytuacja na pewniaczka z nożem lecisz patrzysz w gale i nagle zmieniasz broń na AK

9:05 kolejna śmieszna akcja na ESP admina ładnie widać jak koleś wbiega w anarchię od longa i zaczynasz walić po modelu a raczej starasz się 

10:25 strzelasz w jedno miejsce nagle prosto w typka. Możliwe, że skanowałeś bo nie trafiałeś aczkolwiek u mnie to inaczej wyglądało.

No i po tym już banicja 

@ hekenistnieje taka komenda  jak amx_niewidka ;) pokazuje mnie w grze A tak naprawde jestem na spect ;) A co do ss jeśli daje bana zobowiązuje się do rozpisanie demka tak jak w tym przypadku  ;) 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Akcja: 1:53 dema 

jest 1:45 do końca rundy tam wyraźnie słychać z mojego POV'a kroki osoby na gali  nie są to odgłosy "śniegu"  ( mozecie sprawdzić POV KUKIZZW)   ze to on biegnie i w tej sekundzie. 

Co do akcji cofnołem sie bo myślałem ze osoba raszuje mida jednak wbiegł do "Undera" a później sprawdziłem gale bo wcześniej słyszalem tam osobę. 

Akcja 8:27 i 8:33

Przedstawie od początku rundy to przedstawie  biegne przed anarchią widzialem ze nikt z naszych nie wbiegł na longa pozniej wbiegłem galą do bs'a sprawdzilem długą jeszcze czy nikogo nie ma. Później ewidentnie widać ze w prawym górnym rogu ze Koper i Sabal zabili moich teammatow . Strzały było słychać z prawej strony. Najpierw zabiłem 1 osobę z gali później sprawdziłem resp CT i MIDA nikogo nie było znowu wcelowałem sie w gale i przeciwnik sam mi wbiegł pod celownik. ( nawet słychać tupnięcie na gali)

AKCJA 9:05

Widzieliśmy ze CT dojechało Anarchie i chcialem przeskanować pozniej przeciwnik wyszedł...

AKCJA 10:25

zwykły skan komentarz chyba zbędny

Dodatkowo chciałbym załaczyć link do mojego profilu steam i fac1t.

STEAM: https://steamcommunity.com/profiles/76561198076802999/ prawie 5kh w CS:GO i 1.5KH w 1.6 w zrzutach ekarnu macie moją range z CS:GO z datą

FACIT https://www.faceit.com/pl/players/Hekeen obecnie 8 LVL  miałem 10 

A co to tych akcji CS 1.6 pobrałem jakieś 3-4h przed banem bo obecnie w CS:GO mam problemy z fps.

I w ogóle to chyba żart ze dostałem odrazu bana bez wykonania SS'OW. Admin nawet nie wszedł na specta by zobaczyć jak gram.Patrzył na mnie tylko wtedy jak ginoł.... 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.