Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WZÓR

Twój nick z gry: Orion ^-^

Imię: Gabriel 

Czy posiadasz Counter-Strike 1.6 na steam(Jeżeli tak, link do steamcommunity): nie posiadam z powodu błędu steam

Link do GameTracker'a: https://cache4.gametracker.com/player/Orion ^-^/145.239.16.77:27015/

Zakres wiedzy o AMXX(0-10): około 6-7

Czy posiadasz sprawny mikrofon: Posiadam

Czy przeszedłeś mutacje: Oczywiście 

WYMAGANIA

Aktywność na serwerze minimum 25 godzin (1500minut).

Staż na serwerze - minimum 2 tygodnie na randze Strażnika Serwera.

Konto STEAM z grą Counter-Strike 1.6.

Ukończony 16 rok życia.

Kultura osobista na wysokim poziomie.

Sprawny mikrofon oraz mutacja. 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Na nie 

- imię 

- GT

- podanie

- zachowanie 

- steam 

- amx

plusów nie widzę 

@ kojot9815 nabijanie postów? XD randomie jak żyjesz forum i postami to żyj ale mi tego nie przypisuj z fartem więcej dystansu ;) i humoru 

• Przykro mi 1
Gość Dezerter
Opublikowano

Również jestem na Nie:

-Wiek robi swoje ( niestety u ciebie)

-Jest to posada odpowiedzialna a z tego co widzę nie zachowujesz się na nią tak odpowiedzialnie np: wypisując sobię na @ jak na pogawędce

+/- amx, uwieżę jak pokarzesz co potrafisz

-słaba znajomość regulaminu, jako strażnik powinieneś również dokładnie zapoznać się z regulaminem albp go utrfalić.

-podanie napisane przed stażem - ( powinieneś napisać jutro nie dziś, jak sam mówiłeś wiedziałeś o tym)

Ps żadko widziałem cie w ct posiadając strażnika na owym sewerze, nawet prosząc Cię prawie nie wbijałeś, raz też słyszałem że nie potrafisz ogarnąć serwera gdy jesteś sam z czego CT najbardziej. Jako strażnik powinieneś dawać przykład i częściejwbić do CT.

@ Bulaa23 nie cwaniacz tak, bo to co mówiłeś wczoraj na serwie wszystko pamiętam i mam osobę która to potwierdzi.

Opublikowano

A ja był bym na Tak ale wypowiedziałeś się we własnym podaniu więc już lipa:/

+ GT bardzo ładne chłopak gra bardzo często nawet jak jest mało ludzi na serwerze

+ Staż jeden dzień to nie jest jakieś przestępstwo

+ Wiek 

+ Widać twoje zaangażowanie i chęć pomocy

- Steam musisz tutaj jakoś to ogarnąć niestety 

+ Kultura jest więc czego chcieć więcej

@ Dezerterty lepiej popatrz na siebie a potem komentuj innych:default_smile:

- Piszesz gościu o wieku gdzie spełnia wymagania i jest bardziej ogarnięty od ciebie 

- Piszesz o odpowiedzialności i o tym że chłop pisze coś na @ a sam używasz adminvoica bez potrzeby

jak np dzisiaj i nie tylko lub y@@ :))

Ps żadko widziałem cie w ct - No to najwidoczniej mało grasz albo potrzebujesz okularów bo ja go często widuje 

A to że czasami ogarnąć nie potrafi to się nie dziw jak Svipy latają na 1000fps do tego ruletka i sklep. Jak chcesz

to możemy sprawdzić czy ty będziesz ogarniać :)

Opublikowano

Ja bym ci dał szansę (Tak)

+ Amx

+ Staż na serwerze praktycznie dziennie poświęca 1-3h może i wiecej

+/-regulamin 

+wiek

+Widzę że się starasz 

@ NetaOnie nabijaj takich bez sensownych postów co to za postawa "-imie,-gt,-wiek" w wymaganiach nie widzę że się ocenia "imię"

Opublikowano

Aktywność na serwerze jest wzorowa - tutaj naprawdę "przyplusowałeś". Wiek też jest odpowiedni. Niejednokrotnie widziałem adminów, którzy mieli po 13/14 lat i ogarniali lepiej niż niejeden 17/18 latek. Niestety faktem jest, że w prowadzeniu zdarzają Ci się błędy, które nierzadko są kluczowe w przeprowadzanej rozgrywce. Do tego faktycznie, spamujesz dość często i bezsensownie na y@. Strażnik, a tym bardziej admin nie powinien tego robić. Admin say służy do informowania graczy, a nie ucinania sobie pogawędek Myślę, że powinieneś dać sobie jeszcze trochę czasu i wtedy wjechać z kolejnym, ROZBUDOWANYM i SCHLUDNYM podaniem. Zapraszam za 7 dni.

• Lubię to! 1
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

podanieodrzucone.png

Ponowne podanie możesz złożyć po upływie 7 dni.

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.