Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jako, że jeden z obecnych opiekunów zrezygnował z pełnienia funkcji opiekuna JB razem z innymi osobami odpowiedzialnymi za funkcjonowanie serwera, postanowiliśmy otworzyć rekrutację, która ma na celu wyłonienie nowej osoby, która będzie piastować tą funkcję. Wzór zamieszczam poniżej, a ogłoszenie wyników nastąpi w przyszłym tygodniu (dzień nie jest bliżej określony). Od razu zaznaczam, że jeżeli ktoś ma zamiar pisać podanie w 2 minuty oraz nie przykładać się do tego, to od razu może sobie odpuścić próbowanie, gdyż jego aplikacja nie będzie brana pod uwagę.

WZÓR:

Twój nick z gry:

Imię:

*Czy posiadasz Counter-Strike 1.6 na Steam:

Link do GameTracker'a:

Zakres wiedzy o AMXX(0-10):

Dlaczego akurat Ty?:

Co możesz zaoferować swoją osobą?:

Kilka słów o sobie:

Staż na serwerach typu Jailbreak:

Czy posiadasz sprawny mikrofon:

Czy przeszedłeś mutacje:

*Posiadanie gry na platformie Steam jest oczywiście obowiązkowe. Jasną sprawą jest to, że opiekun MUSI spełniać ten wymóg.

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 2
Gość Dezerter
Opublikowano

Twój nick z gry: Dezerter

Imię: Mateusz

*Czy posiadasz Counter-Strike 1.6 na Steam: -

Link do GameTracker'a:  https://www.gametracker.com/player/Dezerter/145.239.16.77:27015/

Zakres wiedzy o AMXX(0-10): 8/10

Dlaczego akurat Ty?: Jestem osobą aktywną i jakiś czas temu zaczynającą się mocno udzielać, na serwer wniosę wiele pomysłów i chętnie wam pomogę bo ostatnimi czasy widać że potrzeba wam pomocy. Jestem osobą również patrzącą pesymistycznie na świat ale wszystko dopinam na ostatni guzik i jestem w stanie bardzo dużo zaproponować, chciałbym też wam pomóc bo spodobał mi się serwer, chociaż powiem przez krótki okres nie darzyłem go sympatią, chcę również sprawdzić się w roli Opiekuna gdyż ostatnio kiedy nim byłem to uf  czas było to bardzo dawno.

Co możesz zaoferować swoją osobą?: Pomoc, aktywność, nowe pomysły, zgłaszanie bugów + Pomoce w pisaniu pluginów, poprawieniu ich itp ;)

Kilka słów o sobie: Jestem osobą cierpliwą do pewnego czasu, cenie sobie punktualność jaki w miarę kulturę zależy jaka jest owa sytuacja, lubię się uczyć i pomagać innym, zajmuje się na co dzień informatyką, komputerami itp. W wolnych chwilach podróżuje i robię wypady ze znajomymi na koszykówkę lub piwero ;)

Staż na serwerach typu Jailbreak: 5 lat

Czy posiadasz sprawny mikrofon: Tak.

Czy przeszedłeś mutacje: Owszem.

Opublikowano

Twój nick z gry: Bulaa23

Imię: Mam na imię Daniel

Wiek: Skończone 19 lat

Czy posiadasz Counter-Strike 1.6 na Steam: Oczywiście że tak

Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/Bulaa23/145.239.16.77:27015/ GT obecnie nie powala przez sprawy prywatne, ale będzie poprawione za nie długo :default_happy:

Zakres wiedzy o AMXX(0-10): 6/7 coś w tych okolicach 

Dlaczego akurat Ty?: Jestem ogarnięty w temacie jb, dlatego wiem co może pomóc takiemu serwerowi w rozkręceniu go. Posiadałem już opiekuna i wiem z czym się to je. Przede wszystkim opiekun to prawa ręka właściciela i trzeba wiedzieć komu się powierza tą ważną funkcję.

Co możesz zaoferować swoją osobą?: Przede wszystkim pomoc obecnemu opiekunowi oraz właścicielą, dużą aktywność, pomysły które pomogą rozkręcić ten piękny serwer.

Kilka słów o sobie: Na co dzień jestem osobą opanowaną, lecz jeżeli ktoś mnie już sprowokuje lub jestem wypity to w tedy się odpalam :default_cool:. Myślę że jestem osobą kulturalną ale to też zależy od sytuacji. Wiem kiedy mogę używać nie odpowiednich słów a kiedy nie mogę. Interesuję się piłką nożną której poświęcam dużo czasu oraz kochanemu cs 1.6 <3

Staż na serwerach typu Jailbreak: Myślę że 4-5lat

Czy posiadasz sprawny mikrofon: Oczywiście.

Czy przeszedłeś mutacje: Przeszedłem.

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.