Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proponuję nad przemyśleniem bardziej przejrzystego interfejsu, jak dla mnie ciężko się tu czasem połapać!

• Haha 1
Opublikowano

czemu spamer? dlaczego tak odnosisz się odrazu do moich postów że wszystko co napisze to spam? nie rozumiem cię, odnosząc się do sytuacji z tematem z mapy 1.6 napisałem że tez gram w 1,6 i odpowiedzialem cos tam ziomkowi i zaznaczyłeś mi to jako spam i do profilu dodales nie wiem jak to nazwac? ostrzeżenie?

a ziomek z którym również dyskutowałem nic nie dostał ajak!

taki kolega spamer tak? a na co mi to? napisałem co sądze o takowym wyglądzie że czasem ciężko mi się tu połapać, żeby włączyć się w jakąś dyskusję, żeby nabić te posty jak to ty uznałeś "spamem" naprawdę trzeba poszukać. Jedyne co to zaproponowałem odświeżenie trochę strony, wprowadzenie paru smaczków typu czat live cały czas dostępny po prawej stronie! jeden z przykładów! a ty ziomek przestań gadać tu o jakimkolwiek spamie, udzielam się, piszę nietoksyczne rzeczy, nikomu nie ubliżam a może znajdująć jakiś temat w którym komuś mógłbym pomóc komuś pomogę. I żadnym spamerem nie jestem:) zwykła dyskusja odebrana jako spam! super

Opublikowano

Oczywiście, nabijam posty! tak bardzo mi to potrzebne do życia! ziom, odniosłem się z propozycją tego czatu samego i to samo w sobie jest wypowiadaniem się na temat. I już idę pisać skarge z wielką chęcią tak jak zaproponowałeś. Pozdro

Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

kosz.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.