Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: Klaus1231

Nick admina banującego: Grabuss

Data/Mapa:  12-05-19 17:55 mapa nie wiem jaka ale to była mapa chyba podobna do nuke (B)

SteamID: STEAM_1:0:187517602

Serwer (mod):  arena 1v1                             

Opis sytuacji: Grałem na serwerze arena 1v1 145.239.237.170:27015 wszystko fajnie pięknie po czym dostałem komunikat że dostałem zbanowany ... permamentnie ... byłem i wsm nadal jestem nie co zaskoczony. Wszedłem na tą stronę. Zarejestrowałem się i zacząłem szukać przyczyny tego o to bana. Gdy znalazłem zamarłem... BAN ZA WALLHACKA. Nie wiem skąd admin wywnioskował, że niby używam tych wspomagaczy? Nie wiem liczę, że szybko to załatwicie

Wycinek z konsoli:Connecting to public(145.239.237.170:27015) ...
Server using 'public' lobbies, requiring pw no, lobby id ffffffffffffffff
Connected to 145.239.237.170:27015
Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź https://Katujemy.eu/ aby poznać szczegóły.
Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź https://Katujemy.eu/ aby poznać szczegóły.

Opublikowano

Rozpisałem demo z poprzedniej mapy jaka była nuke, było tam więcej podejrzanych akcji. Aktualnej mapy nie rozpisywałem bo po tych akcjach już mi się nie chciało na niego patrzeć.

4:50 - Wcelowany w jedną pozycje tam gdzie jest przeciwnik za boxem + bardzo szybki strzał
5:35 - Przeciwnik poszedł na lewą stronę schować się za boxem, przez pierwsze sekundy podejrzany patrzył się wyłącznie tylko tam, póżniej idąc dalej cały czas spoglądał na tą pozycje jakby wiedział że tam jest ciągle schowany przeciwnik
6:50 leciał za nim celownikiem przez ściane
10:15 - za szybki strzał
10:50 - tutaj też śmieszna sytuacja Przeciwnik chodził za boxem prawo i lewo, a podejrzany leciał celownikiem przez boxa w niego, i wcelowywał się odrazu tam gdzie on wyjdzie
11:37 - strzał idealnie w głowe przeciwnika przez ściane
12:00 - znowu idealnie się w celował na przeciwnika, który czekał koło boxów na środku mapy + celownik oczywiście opuszczony troche niżej na głowę przeciwnika, gdy przeciwnik kucnął
13:45 - podejrzany ciągle kucał za ścianką, i wychodził odrazu wcelowany w niego, gdy ten gracz zmieniał ciągle pozycje
14:52 - po wymianie ognia, podejrzany schował się za boxem, przeciwnik nadal czekał na niego az wychyli, a podejrzany chwile przed wychyleniem poprawił celownik z brzucha na jego głowie i dopiero wtedy wychylił na niego
16:50 - niewiarygodnie szybki strzał

Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

odwołanieodrzucone.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.