Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: strefyrobione

Nick admina banującego: LEGENDAR 

Data/Mapa: 25.11.2019 21:01 mapa de_train

IP/SteamID: STEAM_0:0:522629604

Serwer (mod): 5MAPS KATUJEMY.EU                             

Opis sytuacji: Grałem sobie na mapce od samego początku zabijałem robiłem normalne fragi, pod koniec kiedy to miałem ich ponad 40 zabiłem z 4/5 enemy po czym dostałem bana z powodem że czituje! Troche zszokowany jestem bo grałem pare godzin wcześniej admin także był na serwerze nawet na de_train siedziało paru adminów i nie dostałem bana. Gram cały czas czysto i brzydze się używac jakichkolwiek wspomagaczy ułatwiajacych gre gdyż nie jest mi to potrzebne do zadowolenia siebie, a tym bardziej nie chce psuć innym gry. Proszę o rozwiązanie tej sytuacji i mam nadzieję że to tylko nieporozumienie.

Wycinek z konsoli: Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź Katujemy.eu aby poznać szczegóły.

• Legenda
Opublikowano

2:32 - Nagle się zatrzymujesz bo widzisz przeciwnika, że jest w drabie?
4:35 - Cały czas wiesz, że przeciwnik znajduje się w środku.
6:32 - Szybki zoom i strzał.
7:10 - Tak jak we wcześniejszych rundach przeciwników nie było to szybko uciekałeś a tym razem jak byli (nie miałeś prawa o tym wiedzieć) to czekałeś na nich.
7:40 - Idealny strzał w sam środek brzucha.
7:59 - Również perfekcyjnie strzał w sam środek brzucha.
8:46 - Tak jak wcześniej jest przeciwnik czekasz nie ma przeciwnika szybki push...
9:21 - Sam nie wiesz gdzie patrzeć widzisz przeciwników przez ścianę po lewej,z przodu oraz po prawej.. Gubisz się...
9:27 - Czekasz aż przeciwnik sam wejdzie Ci pod celownik
9:38 - Widzisz ich tylu, że aż nie wiesz którego zabić :/
9:48 - Doskonale wiesz z której strony wyjdzie przeciwnik a mimo tego próbujesz się kryć i spoglądasz w lewo.
10:09 - Starasz się ułożyć w takiej pozycji aby przeciwnik za twoimi plecami Cię nie zabił.
11:06 - Wracamy do sytuacji wcześniejszych czyli jest przeciwnik to czekasz! Nie ma to odchodzisz :P
15:28 - Chciałeś szybko wystrzelić, żeby nie spudłować ale zmieniłeś przypadkowo na kose.
16:47 - Nikt nie patrzy rampy to na pewniaku wybiegasz.
16:50 - Nagłe wcelowanie w miejsce za którym chowa się przeciwnik?

Przewijam do 39:06 bo za dużo tych akcji aż głowa boli.

39:08 - Widzisz przez ścianę jak się wcelowałem i cofasz się bardziej, żebym Cię nie trafił.
40:19 - Widzisz, że przeciwnik jest nad drabinką i liczysz na łatwego fraga :)
40:55 - Dziwny strzał na prawo?
41:44 - Celownik jakoś dziwnie podskoczył do góry za przeciwnikiem.
43:19 - Przeciwnik lekko przechodzi na prawo wyłączasz zooma po czym jak jest bliżej przybliżasz.
45:48 - Wiadomo gdzie się wcelować co nie?
46:01 - Szybki przeskok celownikiem na przeciwnika.
46:21 - Bardzo szybki strzał
46:35 - Czekasz aż przeciwnik sam wejdzie pod celownik.
46:52 - Fast zoom i szybki wystrzał.
47:00 - Gracz dostaje bana.

Podczas oglądania demka radze zwrócić uwagę na momenty w których podejrzany stara się kryć bezsensownymi strzałami w miejsca puste oraz długo wyczekuje na info również w miejscu gdzie nie znajdują się żadni przeciwnicy. 

PS: Całe demko było oglądane na vol. 1.

Link do demka: http://w21.gotv.pro/srv41981/auto0-20191125-201442-1240216874-de_train-__________Katujemy.eu_____5_MAPS______ws__gloves__knife_____128TR.dem.zip

Z poważaniem,

LEGENDAR

• Lubię to! 5
Opublikowano

Czyli rozumiem że grając bez wspomagaczy dostaje bana bez szansy UB? w jaki sposób moge sie jeszcze odwołać gdyż nie zgadzam się z Tym i nikt nie bedzie mi wmawiał że gram na cheatach mimo że nic takiego nie używałem. 

• Haha 1
  • Przykro mi 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.