Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: FreeQ

Nick Admina: Jase

Data: 25.11.2019

Mapa: 5 maps

SteamID: STEAM_1:1:104470853

IP: 76561198169207435

Opis sytuacij: Gram sobie, a tu nagle dostaje bana za niby używanie wh. Normalnie coś takiego w życiu jeszcze nie miałem, chociaż mam już przegrane ponad 2k godzin, i do tego konto prime. Nigdy nie używałem żadnych wh ani tym podobnie. Nie rozumiem na jakiej podstawie mnie o to posądzono.

Opublikowano

5:17 Szybkie wychylenie jakby wiedział od początku że typ jest na respie b+/-
11:03 Szybki Hs przez smoke, dosyć dziwny. (mógł zobaczyć radar) 
23:41 Dziwna reakcja 
24:57 Pikuje od razu górę czerwonego pociągu jakby od początku wiedział że gracz tam jest.
27:50 Dziwny flick (może fartem)
29:00 Stanie na schodach, wychodzi dopiero jak przeciwnik przestaje patrzeć w jego stronę.
31:22 Celownik na głowie przez ścianę.
31:50 Wcelowywanie się przez ścianę (według mnie pomylił miejscówki przez swojego wh, wcelował się w głowe oraz oddał strzał, nastepnie jak przechodził obok toalet gdzie wcześniej pikował i strzelał to już nie raczył sprawdzić czy za ścianką nikogo nie ma). Najdziwniejsza akcja. 

( @ freeq5mój błąd, zły link się skopiował. - http://w21.gotv.pro/srv41981/auto0-20191125-155805-848369561-de_train-__________Katujemy.eu_____5_MAPS______ws__gloves__knife_____128TR.dem.zip )

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Można gdzieś demko zobaczyć żeby się ustosunkować?

Z tego co pamiętam mogę tylko powiedzieć że hs w 11:03  to poprostu widziałem go na radarze. Po drugie kto normalny celuje w głowę na wh przez ściany, to jest czysty przypadek. Po trzecie w ostatniej akcji 31: 50 wychodziłem z prefire i strzelałem w miejsce gdzie wcześniej mnie gościu zabił bo był zkampiony, tyle że go tam nie było. A co do stania na schodach 29:00 to wiedziałem że gościu tam jest bo wszyscy stali pod B, można to było wywnioskować z radaru, gościa przede mną co skracał zabili, więc czekałem bo wiedziałem że ktoś bd wcelowany. A czasem timing gra na czyjąś korzyść normalne to cs. 

5:17 gościu został na zabity na respie, więc wiedziałem że ktoś tam jest...

11:03 radar 

23:41 nie rozumiem

24:57 przecież jak przeskakiwałem to go zauważyłem...

27:50 normalna akcja

29:00 wiedziałem że gościu tam jest bo wszyscy stali pod B, można to było wywnioskować z radaru, gościa przede mną co skracał zabili, więc czekałem bo wiedziałem że ktoś bd wcelowany, jak zauważyłem na radarze że coś się dzieje na A to ruszyłem, Timing..., a i tak mnie gościu zabił który dalej patrzył plecy

31:22 nie widzę żadnego celowania przez ścianę

31:50 wychodziłem z prefire i strzelałem w miejsce gdzie wcześniej mnie gościu zabił bo był zkampiony i po tej akcji zostałem zbanowany, bo to jedyna akcja która można by podpiąć pod wh jeśli wcelowałem się przypadkiem na głowę, takie rzeczy się zdarzają

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.