Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: ATM 🌈Mati

Nick admina banującego: NiiHooYaa

Data/Mapa: am_grass2_KAT_x 2019-11-17 20:44:38

SteamID: STEAM_1:1:155469892

Serwer (mod):  Arena 1vs1                            

Opis sytuacji: Gram sobie spokojnie nagle ban za wh najpierw niech admin sie dobrze zastanowi zanim zbanuje z reszta macie demka :p Zweryfikujcie to jeszcze raz bo dostalem nieslusznie bana to byl czysty fart nie cheatowal bym nigdy w csie poniewaz nie ma to sensu poza tym streamuje czesto z waszego serwera i z MM'ów gdzie mozecie zobaczyc ze nie cheatuje poza ty mszkoda by mi bylo mojego konta bo mam 15 lat i raczej kasy nie zarabiam zeby kupywac nowe prosze jeszcze raz o zobaczenie demka mogl to byc czysty fart a ja nieswiadomie dostalem bana moja nazwa kanaly na yt dla weryfikacji Ravioli Mati 96 subskrypcji. Pozdrawiam PS zreszta zaden gracz nawet nic nie powiedzial ze jestem odpalony gralem czysto a to byl zwykly fart ze akurat sie wcelowalem w kogos.

Wycinek z konsoli:<font color='#ff8300'>Zostałeś permanentnie zbanowany na tym serwerze.</font><br />Admin: <b><u>NiiHooYaa</u></b><br />Powód: <b><u>wh</u></b>.

• Legenda
Opublikowano

00:40 - Wyszedłeś wcelowany w rampę w stronę Marcheweczki.
01:10 - Lecisz po teksturach, cały czas obserwujesz przeciwnika.
03:30 -  Idealnie wcelowany, starasz się kryć ale Ci nie wychodzi.
04:15 - Cały czas obserwujesz przeciwnika po twojej lewej, przy takiej akcji nie widzisz głowy a przy wcześniejszych gdzie nie było szans na zauważenie głowy to akurat widziałeś.
04:40 - Widzisz jak przeciwnik jest wcelowany i czekasz na łatwego fraga, widać jak lecisz po teksturach.

• Lubię to! 4
Opublikowano

00:40 - Wyszedłeś wcelowany w rampę w stronę Marcheweczki.  
01:10 - Lecisz po teksturach, cały czas obserwujesz przeciwnika. -
03:30 -  Idealnie wcelowany, starasz się kryć ale Ci nie wychodzi. - zwykły pick na rampe 
04:15 - Cały czas obserwujesz przeciwnika po twojej lewej, przy takiej akcji nie widzisz głowy a przy wcześniejszych gdzie nie było szans na zauważenie głowy to akurat widziałeś. +/- lekko podejrzane, jednak są to tylko podejrzenia. 
04:40 - Widzisz jak przeciwnik jest wcelowany i czekasz na łatwego fraga, widać jak lecisz po teksturach. -

Za mało dowodów. UB dostaniesz jak sb zacznie działać. 

• Lubię to! 1
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

odbanowany.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.