Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: ATM 🌈Mati

Nick admina banującego: NiiHooYaa

Data/Mapa: am_grass2_KAT_x 2019-11-17 20:44:38

SteamID: STEAM_1:1:155469892

Serwer (mod):  Arena 1vs1                            

Opis sytuacji: Gram sobie spokojnie nagle ban za wh najpierw niech admin sie dobrze zastanowi zanim zbanuje z reszta macie demka :p

Wycinek z konsoli:<font color='#ff8300'>Zostałeś permanentnie zbanowany na tym serwerze.</font><br />Admin: <b><u>NiiHooYaa</u></b><br />Powód: <b><u>wh</u></b>.

• Donator
Opublikowano

A więc z tego co widziałem i za co zostałeś zbanowany z mojej strony:

00:40 - Wyszedłeś wcelowany w rampę w stronę Marcheweczki
01:10 - Lecisz po teksturach w P@blo wcześniej celując obok ale to mógł być przypadek owszem mogłem się pomylić
 01:30 - Znowu pojazd po modelu i znowu Marcheweczka 
02:15 - BH tyłem ale tutaj nie wiem jak jest do końca więc pewności nie mam ( tak jak pisałem wyżej nie potrafie BH i jakoś mnie to nigdy nie interesowało stąd te wątpliwości )
03:30 - 3x idealnie wcelowany w Cisel przez ściane 
03:50 - celujesz przez ścianę w Cieszpaka co widać od razu 
04:15 - dla mnie było dziwne bardzo z uwagi na to że wiedziałeś dokładnie jak kto Ci się wystawiał wcześniej ale nie widziałeś głowy wystającej z nad skrzynki i zabiłeś dopiero gdy się wystawił całym modelem
04:40 - I widać tutaj jak lecisz po teksturach znowu kilkakrotnie celujesz w ciało wiedząc że RiQLEX nie zmieniał pozycji

Oglądałem demo w 1/4x i 144Hz. Jeśli zajdzie potrzeba rozpiszę ponownie z normalną prędkością.

Link do dema: http://550.gotv.pro/srv55912/auto0-20191117-203925-1506726745-am_grass2_KAT_x-
_______Katujemy.eu___Arena_1v1_____128_TR______ws__knife_____Unikat___1shot1kill.pl.dem.zip

Edit: Oglądając Twoje demko na 1/4x zauważyłem jeszcze że dziwnie szybko jak na te prędkość przeskakiwał Ci celownik więc tego już nie rozpisywałem. Jeśli będę musiał rozpiszę demo w jeszcze wolniejszym tempie.

• Lubię to! 1
  • Legenda
Opublikowano

+ to odpał

- to clear

00:40 +
01:10 + cały czas obserwujesz przeciwnika
01:30 +
02:15 -
03:30 + starasz się kryć ale ci nie wychodzi
04:15 + cały czas obserwujesz przeciwnika po twojej lewej i czekasz na wychylenie modelu
04:40 + widzisz jak przeciwnik jest wcelowany i czekasz na łatwego fraga

Ewidentny wallhack bez UB!

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 1
  • Legenda
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

odwołanieodrzucone.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom.

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.