Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem na nie, dlaczego? Jakoś nie przekonuje mnie twoje podanie bo z tego co się domyślam to pisałeś je na kolanie. Nawet nie raczyłeś się zastosować do wzoru tylko jakiś swój własny wzór wymyślasz. Piszesz w podaniu, że nadajesz się na admina, ale moim zdaniem to ty nie dojrzałeś jeszcze do takiej posady jaką jest admin, pewnie nawet nie znasz żadnej komendy admina, ale to nie mi oceniać, nie wiadomo nawet czy posiadasz konto prime, a z tego co widziałem to jest obowiązkowe. Nie wiedziałeś o co chodzi z GameTrackiem i pytałeś się ludzi na serwerze co to jest i czy musisz założyć konto czy coś, starałem Ci się pomóc bo myślałem, że napiszesz jakieś sensowne podanie, ale się myliłem. Jesteś bardzo często aktywny mówisz? Ale po tym gt to ja nie widzę żebyś był często aktywny bo robisz praktycznie ciągle po 1h w każdym dniu, player_time.php?nameb64=UHVzc3lIdW50ZXI0MjAgRUxVV0lOQQ%3D%3D&host=145.239.16.82:27015&start=-1w ja rozumiem, że admin musi wygrać 360min tygodniowo, ale twoje GT to jest porażka, starasz się o admina to zrób jakieś porządne GT, weź przykład z Pana, który napisał w czwartek podanie od razu widać, że chłopak się przyłożył do tego i starał, jego GT mówi samo za siebie player_time.php?nameb64=SmFjaw%3D%3D&host=145.239.16.82:27015&start=-1w.

A i jeszcze jedno powiedz mi po co Ci cs 1.6 jak ty składasz podanie na admina CS:GO ONLY MIRAGE#2? Wytłumaczysz mi bo nie rozumiem? 

Pozdrawiam i życzę powodzenia!

Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

kosz.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.