Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mój Nick: Daałmian

Nick Admina Banującego: Wojtas

Data/Mapa: 16.11.2019r 17:45  am_wokka2_hell1  

SteamID: https://steamcommunity.com/profiles/76561198933213934

Serwer: [PL] ★ ✔ ARENA 1VS1 ✔ ★ •128TR •Katujemy.eu•

Opis sytuacji: Gram na serwerze od jakiś 3 tygodni, spodobał mi się, wchodzę dzisiaj na serwer, gram sobie normalnie, robie sobie flicki z usp, deagla, ak i nagle mnie wyrzuca z serwera i komunikat że zostałem zbanowany przez admina Wojtas. Powód "AIMBOT"

Wycinek z konsoli / link do bana: http://banserwina.xaa.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:486474103&advType=steamid&Submit 

Opublikowano
3 godziny temu, IMean napisał:

@ Wojtas2214 rozpisz demo

@ Erwin @ NeQ.

Oczywiście jest to moje pierwsze demo proszę o wyrozumiałość. 1:36 zaczyna walkę 1:38 oddaje pierwsze strzały siada pestka i od razu głowa. po czym nie rusza się i czeka do kolejnej rundy. Wyglądało to tak jakby siedział na pulpicie i coś ustawiał bo bańka siadła perfekcyjnie. ( może się  wystraszył że za dobrze i obniżył) . Kolejna runda 1:53 zaczyna sie mecz 1:59 od razu wpatrzony zaczyna strzelać w kierunku przeciwnika, lecz przeciwnik jest szybszy lub aim bot nie wyregulowany kolejny 1:56  start meczu zaczyna strzelac wpatrzony 2:00  i ginie ponownie 2:05 ruchy ręki są całkowicie nie naturalne 2:13 zaczyna sie ostatnia walka ponownie wpatrzony nawet sie nie rozglada od razu szuka glowy ale dobrze nie widzi przeciwnika 2:20 ginie i potem już ban. według mnie coś ma ale to tylko moja teoria. odwołał się to znaczy że jest pewny. 

• Zasłużony
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

odbanowany.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.