Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: RSN

Nick admina banującego: NiiHooYaa

Data/Mapa: 2019-11-15 23:20:45

SteamID: STEAM_0:0:488159542

Serwer (mod): Arena 1v1                               

Opis sytuacji: Bez żadnej informacji zostałem wyrzucony z serwera z komunikatem o permamentnym banie z powodu rzekomego wh, mimo że takiego nie używałem. 

Wycinek z konsoli: Disconnect: <font color='#ff8300'>Zostałeś permanentnie zbanowany na tym serwerze.</font><br />Admin: <b><u>NiiHooYaa</u></b><br />Powód: <b><u>wh</u></b>.
Disconnect: <font color='#ff8300'>Zostałeś permanentnie zbanowany na tym serwerze.</font><br />Admin: <b><u>NiiHooYaa</u></b><br />Powód: <b><u>wh</u></b>.

1234.jpg

12345.jpg

• Donator
Opublikowano

Początek mapy: 01:30 - 01:35 wychyliłeś od razu wcelowany w miejsce nie sprawdzając innych pozycji po prostu wychyliłeś idealnie celując z AWP. Następna runda była z AK to akurat zrozumiem znając resp na początku rundy ( mógł być fart ). Kolejna runda z AWP też normalna a następna akcja na demku widać 03:40 była przynajmniej dla mnie dziwna z AWP ale ta mapa ma do siebie to że respi przeciwnika też po lewej stronie i tutaj mi dało sporo do myślenia. Następna akcja była z AK no raczej stojąc chwilkę w miejscu wyszedłeś wcelowany w kolegę a dokładnie 04:35. Jak dla mnie w większość miejsc które celowałeś były idealne aż za bardzo. Znając mapkę nie ma możliwości nawet znając tak oczywistych rzeczy chyba że się mylę. Oglądając Cię przez dłuższą chwilę stwierdziłem że za dużo wiesz stąd ten ban. Do tego Masz zupełnie czyste konto i nie wszedłeś na mainie :) Takich akcji było nawet więcej 7-8 z tego co ja naliczyłem. Tutaj proszę Masz link do demka: 

http://550.gotv.pro/srv55912/auto0-20191115-231252-1170090287-am_dust_64_KAT_x-_______Katujemy.eu___Arena_1v1_____128_TR______ws__knife_____Unikat___1shot1kill.pl.dem.zip

Dobrze wiedziałeś jak i gdzie się wcelować.

• Uwielbiam 1
Opublikowano

Chciałem to jakoś skomentować, ale jest to na tyle niedorzeczne, że naprawdę nie wiem jak... Wszystko to po prostu crosshair placement i wychylenie po kolei na każdego spota. Jeżeli admin serwera 1v1, mający prawie 5000h w tej grze przytacza i opisuje takie akcje to myślę że nie ma sensu się dalej rozpisywać. Pozostawiam do oceny komuś bardziej kompetentnemu i obiektywnemu.

• Zasłużony
Opublikowano

Dorzucam swoją rozpiskę

0:57- celowanie na model przez ścianę
1:28- odrazu celownik przez ścianę na typka
2:33- znów przez ściane na enemy
3:42- i znów walone przez ściany
4:16- znów po modelu
6:13 - jazda po modelu
7:25- znów jechanes po modelu

Za dużo jeździsz po modelu, ewidentny wallhack.

• Lubię to! 1
  • Haha 1
  • Zasłużony
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

odwołanieodrzucone.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.