Deserved Awika. Posted November 15, 2019 V.I.P Donor Girls Deserved Share Posted November 15, 2019 WIEWIÓRKACH * Największa wiewiórka może ważyć nawet 8 kilogramów. * Ciąża samicy trwa od 3. do 6. tygodni, a w jednym miocie urodzić się może nawet 3 młodych. * W 2017 roku 14 wiewiórek zostało aresztowanych przez wywiadu Iranu za podejrzenie szpiegostwa. * Wiewiórki mają około 3 miliony włosów. * Wiewiórczy ogon może osiągać długość nawet 20, centymetrów. * Wiewiórki jako nieliczne z ssaków potrafią schodzić z drzewa głową w dół. * Zęby wiewiórek nigdy nie przestają rosnąć. * Średnia wieku wiewiórek na wolności to około 5 lat. * Młode wiewiórki załatwiają swoje potrzeby fizjologiczne do ust swoich mam. * W mitologii nordyckiej wiewiórka była przekazicielem obraźliwych wiadomości między orłem, a smokiem. HEJ ZIOM! 5 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deserved clouud Posted November 15, 2019 V.I.P Donor Deserved Share Posted November 15, 2019 9 minut temu, Awika. napisał: * Młode wiewiórki załatwiają swoje potrzeby fizjologiczne do ust swoich mam. Co 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donor NiiHooYaa Posted November 15, 2019 Donor Share Posted November 15, 2019 haha dobre XD 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Global Moderator kejmaN. Posted November 15, 2019 UNBAN™ Supervisor [CS 1.6] V.I.P Global Moderator Share Posted November 15, 2019 To niezłe wiewiórki, lepsze od Bonda. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donor Zielonaa. Posted November 16, 2019 Girls Donor Share Posted November 16, 2019 8kg wiewiórka to jak jakiś większy pies ;o 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts