Legenda LEGENDAR Opublikowano 23 Listopada 2022 Donator Legenda Opublikowano 23 Listopada 2022 "Zanim odejdę, nim odejdę stąd Chwyć za rękę mnie, złap za rękę mą Pójdziemy razem tam, chaos nigdy nas nie obejmie" 3 1
Legenda dejmano Opublikowano 24 Listopada 2022 Premium Donator Legenda Opublikowano 24 Listopada 2022 3 1
Inwestor Ejdrienik. Opublikowano 24 Listopada 2022 Premium Inwestor Opublikowano 24 Listopada 2022 "Przez wiele lat byłem sam, choć inni wokół. W końcu znalazłem złoty szlak, miłość do bloków. I kiedy wieje zimny wiatr, odczuwam spokój. Bo nigdy już nie będę sam, mam was przy boku." 2
Legenda LEGENDAR Opublikowano 25 Listopada 2022 Donator Legenda Opublikowano 25 Listopada 2022 "Często na własne życzenie był mi bliski dramat Dziś powyciągałem wnioski z tamtych blizn i złamań Umiem zniszczyć skłamać i wiem czym jest honor p***o A mosty, które palę oświetlają moją przyszłość" 2 2
Zasłużony PanPukawka Opublikowano 25 Listopada 2022 Sponsor Premium Zasłużony Opublikowano 25 Listopada 2022 3
Legenda LEGENDAR Opublikowano 28 Listopada 2022 Donator Legenda Opublikowano 28 Listopada 2022 Nie jestem zdrowy, to moje wybory Pełny do połowy, to moje wybory Wszystko do tej pory, to moje wybory Już odczuwam szkody, ale to moje wybory. 5
Rekomendowane odpowiedzi