Popular Post czak Posted November 14, 2019 V.I.P Donor Popular Post Share Posted November 14, 2019 Nie mamy działu z pochwałami więc piszę tutaj. Czemu na ogólnym? A żeby każdy widział, że chłopak na prawdę się stara. Moja opinia jest na pewno obiektywna, bo jakoś z nim specjalnie nie mam kontaktu. Chciałbym pochwalić @ IMeanza dobrą robotę jaką wykonuje jako moderator. Szczerze mówiąc widziałbym go jako globalnego moda (o ile administracja już nie uczyniła ku temu rozmów). Naprawdę dba o porządek na forum i bardzo dobrze się spisuje, aż przyznam,że mi czasami głupio być na tej randze. Chyba jeden z niewielu przypadków, gdzie wypełnia swoje zadania w 100% i stąd ta pochwała. W sumie to tyle. Temat od razu zamykam, bo tu nie chodzi teraz o spam, że faktycznie to robi itp. itd. Jak czerwoni uznają, że w sumie nie potrzebny temat, albo sami chcą się podpisać, to też miło. Pozdrawiam. 16 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
IMean Posted November 27, 2019 V.I.P Share Posted November 27, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts