KRIGGjE Posted November 13, 2019 Share Posted November 13, 2019 Nick oskarżyciela: KRIGGje Nick oskarżonego: pyriusz IP lub SID oskarżonego: STEAM_1:1:695250 Data i czas zdarzenia: 2019-11-13 01:06:35Przebieg sytuacji: Otoz grajac na serwerze arena nagle zaczal mnie obserwowac admin "pyriusz" po paru rundach zbanowal mnie za niby cheaty jak to napisal. Dowody: Otoz nie jestem odpalem i gram od 2k3 dowod? 2045 przegranych meczy na faceit i jakos bana nie mam https://www.faceit.com/pl/players/KRIGGEhax . Czemu amin banuje mnie za cheaty poniewaz moj aiming jest wycwiczony przez wiele lat i dla niego jest to aimbot skoro tak sadzi niech sciagnie sobie demo i rozpisze je bo jakos poza banem zadnych dowodow nie ma. Zrozum po prostu lepiej strzelam ^.^ https://www.faceit.com/pl/players/KRIGGEhax Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pyriusz Black Posted November 13, 2019 Share Posted November 13, 2019 Tak było, dostałeś bana. Skąd wiedziałeś, że cie spectuje? Twój faceit nie ma nic wspólnego z tym banem:) @ KRIGGjE twoje steam ID mnie nie interesuje. Nie obrażaj mnie. 2045 meczy na faceicie nie świadczy o tym, że jesteś bardzo dobrym graczem gdyż masz tam 7lvl a na serwerze strzelasz pestki niczym Shroud. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRIGGjE Posted November 13, 2019 Author Share Posted November 13, 2019 Oczywiscie dales mi bana nie sprawdzajac nawet mojego steamid czy to na faceicie czy gdzie kolwiek indziej. Zrozum lepiej strzelam czekam na rozpatrzenie tego przez normalnego admina. A wiedzialem stad ze spectatujesz mnie poniewaz w tabeli widzialem 2 adminow nagle jeden znika bez komunikatu ze opuscil serwer. Stad wszedlem w console i sprawdzilem czy wyszedles. Odrazu wiedzialem ze nie, strzelalem najlepiej na serwerze stad sie domyslilem ze mnie ogladasz jak wiekszosc adminow na wiekszosci arenek. @ Pyriusz BlackPoza tym mam Ponad 5k w csgo moge Ci profil steam udostepnic na publiczny =(^.^)= Pozderki Przytulaski Mialem 9lvl spadlem przez randomow ^.^ I nie shroud mowia na mnie second ScreaM. @ Pyriusz BlackOcenia mnie 3lvl ~.~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
IMean Posted November 13, 2019 V.I.P Share Posted November 13, 2019 Skoro dostaleś niesłusznego bana to zapraszaam do działu "odwołania od bana" Link to comment Share on other sites More sharing options...
IMean Posted November 13, 2019 V.I.P Share Posted November 13, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts