Deserved Awika. Posted November 12, 2019 V.I.P Donor Girls Deserved Share Posted November 12, 2019 Hello! Następna środa to następne wydanie "Pod lupą", nie mogło być inaczej! Mam nadzieję, że czekaliście z niecierpliwością. Dzisiaj pod powiększające szkło trafił jeden z adminów serwera, który niedawno dołączył do sieci, czyli ONLY DD2 #2 - @ DEjMAN. #1 Dałmian to taki niby miły, ale w głębi serca cham i prostak, poluje na UBT naszego forum i obnaża ich słabe punkty. #2 Dużo o Dejmanie mówić nie trzeba, bo można zauważyć, że jest miłym i czasami aroganckim człowiekiem, potrafi doradzić, wesprzeć. Skilla w CSie ma ode mnie <heheszki> i jest pogodnym ludziem. #3 Jeden z najlepszych ubt jakich znam, pewnie dlatego że testuje seciki xD A tak serio, to ma wiedzę na temat csika i zawsze chętny do pomocy ^^ #4 DEjMAN super osoba. Nie miałem jeszcze okazji poznać, ale wydaje się miłym, ogarniętym ziomkiem poza jedną spina na forum, którą miałem okazję dostrzec. #5 Dejman to spoko gość, który czasami najpierw robi potem myśli. Dobry kumpel. #6 Nie udało mi się z nim zbyt wiele razy porozmawiać, ale z tego co zauważyłam na czatbox to bardzo zabawna osóbka, myślę, że można z nim pośmieszkować! ^^ #7 Dejman, hmm.. wydaje się osobą, która ogarnia i wie, co ma robić. Zacięcie broni swojego, a jest to ogromną zaletą, do tego nie brakuje mu zapału do pracy. #8 W sumie ze dwa razy z nim gadałem, ale spoko osóbka :D. Można się dogadać z nim. #9 No nie znam go za bardzo, ale wydaje się spoko typem, śmieszek trochę. #10 Hmm. Ogólnie nie przepadam za nim, bo to taki Kozaczek, który nieraz mi wlazł za skórę, ale adminuje dobrze i widać ze dużo czasu dla serwera poświęca. Dzięki za przeczytanie! Do usłyszenia za tydzień! Adios amigos! 4 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vice Administrator dejmano Posted November 13, 2019 Donor Vice Administrator Share Posted November 13, 2019 myślałem, że będzie gorzej a tu miłe zaskoczenie no cóż, pozostało mi się tylko domyślać jakie zdanie mają o mnie ludzie stąd, fajnie wyszło, a masz plusa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts