BERY Posted November 11, 2019 Share Posted November 11, 2019 Witam, piszę w sprawię ochrony na początku gry gdy się respimy, proponuję aby została ona usunięta iż gdy trwa ona trochę za długo, a każdy gracz który dojdzie później do gry ma taką ochronę gdzie reszta jej już nie ma i może bez problemu zabić swojego przeciwnika, słyszałem dużo zażenowań na temat tej ochrony, osobiście też mi to nie pasuje... decyzja pozostawiam Właścicielowi Serwera oraz Opiekunowi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BreaK.TM Posted November 11, 2019 Share Posted November 11, 2019 Można zmniejszyć czas ochrony, lecz jej samej nie usuniemy. Gracze lubią wykorzystywać takie sytuacje na mapach bardziej otwartych gdzie stoją wcelowani z respa na respa przeciwników aż runda się zacznie i Head-Shot. Sprawa skierowana do @ Kuchcik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Friend Kuchcik Posted November 11, 2019 V.I.P Donor Friend Share Posted November 11, 2019 Urwałem sekundę z ochrony. Teraz jest 2 sek. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts