Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skrzat teraz jest taki słaby że nie opłaca się grać klasy bez premium są silniejsze. Po 30 walić na full inta ? Play nie odbieraj bonusu inta skrzatowi bo to nie ma sensu zostaw tak jak było dojdzie Tarcza SWAT i po sprawie bo jak tak ma zostać to niech nie będzie MPremium bo jest słabsza od klan nonpremium :)

Opublikowano

Co ty mówisz ? Nie możesz kogoś zabić , to zaraz narzekasz że jest słaby . popatrz sobie na Mega Premium np. Gogusia ma tylko ak m4 i brak rozrzutu .  A skrzat nadal ma 2 pioruny m4+15 dmg  z niego + Scouta 1/1 . Ja uważam że skrzat teraz jest najlepszą klasą Mega premium . Jeżeli nauczyliście się zabijać full auto, ponieważ wtedy każdy gracz walił full auto i walił po 90 hitem, to coś nie tak . Zobacz ile ludzi skarżyło się na skrzata że jest za silny. Moim zdaniem teraz jest dobry balans klas i tak powinno być . 

Ps. Powiedz mi jaka klasa bez premium jest silniejsza od Skrzata ? A i jeszcze jedno jeżeli będziesz miał perk np. Tytanowe bądź pulkownika to będziesz walił po 100. Więc to nadal jest najlepsza klasa Mega Premium.

Opublikowano

Ale posłuchaj mam 30 amo w m4 i po 30 wale z hita to trochę za mało na full inta może być przynajmniej po 50 walić bo Tobie nie można po hs bo jesteś Terminatorem ...

Opublikowano

To tak masz 30 ammo i walisz po 30 . To daje nam 900 dmg + 2 pioruny z których walisz po 200 daje nam 400 . Co razem daje 1300 dmg. Jeszcze masz scouta 1/1 .

A ja mam krowę z której ciężko kogoś trafić i walę po 22 bądź mniej . Jeżeli terminator byłby za mocno to grałoby nim połowa serwera . Jeżeli uważasz że terminator jest dobry to zagraj nim :) .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.