Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: CLOUDSON

Nick admina banującego: xsmmk

Data/Mapa: 2019-11-10 00:17:42  am_water_KAT_x

SteamID: STEAM_0:0:511456718

Serwer (mod): arena 1 vs 1    ip:  145.239.237.170:27015                              

Opis sytuacji: Strzelałem sobie bańki  , bo akurat mialem dzisiaj dzien i nagle dostalem bana troche nie rozumiem bo nikt nic nie sprawdził . Według mnie ban bez powodu 

Wycinek z konsoli: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź https://Katujemy.eu/ aby poznać szczegóły

• Haha 1
Opublikowano

Witam, także przechodzę do rzeczy. 

am_water_KAT_x 23:51 - 00:10 10-11-2019

Mianowicie:
03:25 - 03:28 - Podczas twojego strzelania w prędkości 1/4x twój celownik nagle przeskakuje na głowe gościa. (aimlock)
03:55 - 04:01 - Cały czas twój celownik przez skrzynke jest wpatrzony w enemy + na końcu jak go zabijasz nawet nie celujesz w głowe tylko obok. (wh/może fart z tą głową)
04:28 - 04:30 - Podczas twojego wychylania znowu celownik na gościu przez skrzynke (wh)
05:02 - zanim wychyliłeś przez skrzynie na enemy, odrazu oddałeś strzał w jego kierunku (wh)
11:45 - po przeskoku twój celownik trafia na enemy i patrzysz na niego przez ściane, ta sama akcja 11:50 przeskok i celownik na gościa i znowu ta sama akcja kolego 12:01 przez skrzynke twój celownik na głowie enemy i potem jak zeskakujesz do wody dalej na ciele.
15:53 - Początek rundy ty wcelowany już na jego wybieg, enemy podskakuje i nagle jest znowu twój refleks boga z awki w banie. 

Potem już był ban także nie ma nic do rozpisania, oczywiście mogłem dać więcej tego ale dałem za (WH) to rozpisze wh. Wszystkie twoje akcje były obvious, szczególnie ze strzelaniem, ale UBt może zaradzi coś na to podczas oglądania demka. Jeżeli jesteś taką timingową bestią i masz takiego aima w łapie, to idź pograj sobie faceita albo mm'a, a nie walisz ludzi na społeczności:) Pozatym te twoje konto masz 240 godzin, z czego 140 w 2 tygodnie, jak na moje to nabijane typowo, pozatym no-prime i 3 stopień konta.
Wątpie że ktoś po 100 godzinach jest w stanie grać tak jak Ty to pokazałeś. I twoje tłumaczenia że grasz na smurfie, czy innym to jest normalka:)

• Lubię to! 2
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

zbanowany.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.