Gucio_spz Posted November 9, 2019 Share Posted November 9, 2019 Dobry wieczór mam do zaproponowania zmiany kosy co jest poniżej a kosa bardzo fajna :) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuchcik Posted November 9, 2019 V.I.P Donor Share Posted November 9, 2019 Nie powiem że jest zła ale z nazwą sieci była by lepsza :D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gucio_spz Posted November 9, 2019 Author Share Posted November 9, 2019 Lepiej się gra z taką kosą więcej osób by było na serwerze :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dorotka lat 6 Posted November 9, 2019 Share Posted November 9, 2019 Ja uważam że najlepiej byłoby wprowadzić /modele. Nie każdy lubi modyfikowane modele broni. A tych obecnie nie da się wyłączyć ;p 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BreaK.TM Posted November 10, 2019 Share Posted November 10, 2019 10 godzin temu, Dorotka lat 6 napisał: Ja uważam że najlepiej byłoby wprowadzić /modele. Nie każdy lubi modyfikowane modele broni. A tych obecnie nie da się wyłączyć ;p Dobry pomysł, porozmawiam o tym z kuchcikiem. 11 godzin temu, Michal1916 napisał: Lepiej się gra z taką kosą więcej osób by było na serwerze :) Wyślij mi model na steam, dorobimy napis katujemy.eu Pozdrawiam i zamykam temat. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts