Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: tony

Nick admina banującego: Sebek18

Data/Mapa: 09.11.2019 15:37

SteamID: STEAM_1:1:37870441

Serwer (mod): areny                              

Opis sytuacji: no gierkam sobie, masakruję serwer i dostaję banika 

Wycinek z konsoli: Disconnect: <font color='#ff8300'>Zostałeś permanentnie zbanowany na tym serwerze.</font><br />Admin: <b><u>Sebek18</u></b><br />Powód: <b><u>multi</u></b>.
Disconnect: <font color='#ff8300'>Zostałeś permanentnie zbanowany na tym serwerze.</font><br />Admin: <b><u>Sebek18</u></b><br />Powód: <b><u>multi</u></b>.

Opublikowano

http://550.gotv.pro/srv55912/auto0-20191109-152303-2127187749-am_nuke_KAT_x-_______Katujemy.eu___Arena_1v1_____128_TR______ws__knife_____Unikat___1shot1kill.pl.dem.zip

1:12 Bardzo podejrzana głowa

1:54 Kolejna niezła głowa

3:40 Dziwny ruch celownika po czym głowa w biegu 

4:20 Idealny ruch celownika na głowę rywala w biegu 

5:00 Pierwszy strzał obok, a drugi idealnie w głowę

5:55 Kilkanaście nieudanych strzałów , po czym idealny ruch celownika na głowę 

6:15 Celownik na głowie, ale tym razem bez fraga, kilka sekund później magiczne machnięcie celownikiem na głowę rywala

6:45 Ładna pestka w głowę rywala

7:20 Wychyla wcelowany w przeciwnika 

8:57 Strzał w głowę przeciwnika będącego za skrzynką

10:41 celownik idzie idealnie na głowę

11:56 Szybka głowa po wychyleniu zza skrzynki 

12:25 Kolejna głowa przez skrzynkę

12:50 Głowa w ruchu 

14:18 Niezła głowa

• Lubię to! 1
Opublikowano

1:12 nie wiem, co w tej głowie było podejrzanego, wstałem z kucaka, podniosłem celownik i dostał łeb, żadnego specjalnego flicka nie było

1:54 no dziwnie to wygląda

3:40 głowy w biegu nie było, bo zatrzymałem się w momencie strzału kontrując ruch w prawo ruchem w lewo, przez co zatrzymałem się na moment w miejscu, ale  na gotv tego nie widać

4:20 zwykły flick, nic wielkiego

5:00 tak samo xD zwykła korekta

5:55 praktycznie wszystkie strzały było tak samo blisko głowy

dalej nawet sprawdzać nie będę, z tych akcji tylko 1:54 wygląda jakkolwiek podejrzanie. pestkę podczas sidestep'owania nazywasz pestką w biegu. nie bierz tego do siebie, ale na twoim profilu jest screen, z którego wynika, że jeszcze w zeszłym roku byłeś w srebrze 1, więc niech ktoś inny to oceni xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.