Jack Posted November 9, 2019 Share Posted November 9, 2019 Nick oskarżyciela: Jack Nick oskarżonego: Sebek18 IP lub SID oskarżonego: Nie mam Data i czas zdarzenia: 9.11.2019 9:25 Przebieg sytuacji: Zgłosiłem podejrzaną mi sytuację adminowi na u@, a owy admin pyta się danego gracza "JANUSZEK czy Ty masz skrypt na BH?" , później padł tekst "No ja wiem, że nie masz, bo Cię znam". Jak dla mnie to, że ktoś kogoś zna nie oznacza to, że dana osoba gra bez żadnych wspomagaczy. Dowody: Demko z owej godziny Link to comment Share on other sites More sharing options...
IMean Posted November 9, 2019 V.I.P Share Posted November 9, 2019 @ sebek18 wypowiedz się Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebek18 Posted November 9, 2019 Share Posted November 9, 2019 Wiele razy sprawdzałem Januszka pod względem bh. Jego bh nie jest bezbłędny i często mu nie wychodzi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
IMean Posted November 9, 2019 V.I.P Share Posted November 9, 2019 Januszek faktycznie autobh nie ma. @ sebek18 To, że sprawdzałeś go wiele razy nie oznacza, że tym razem gracz się nie odpalił. Następnym razem wejdź na specta i sprawdź, jak jest zgłoszenie. Skarga rozpatrzona. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vice Administrator MLK. Posted October 13 Donor Vice Administrator Share Posted October 13 Temat w archiwum. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts