midnaj Posted November 8, 2019 Share Posted November 8, 2019 Twój Nick: Midnaj Nick Oskarżonego: Kazi59 Data oraz godzina sytuacji: 19:56 około tej godziny 08.11.2019 + 22:18 Czym zawinił?: Kazi wielokrotnie obraża mnie dzis wlasnie o tej godzinie nie bylo administracji i poszly 2 wyzwiska do mnie. Otrzymał dziś 1 mute od hytrego i mu podziekowalem + rozpowiada moje imie i nazwisko na mapie (surf_dust2017) Opis sytuacji: Wszedłem na serwer po czym nie bylo administracji to kazi postanowił mnie obrazić codziennie lecą wyzwiska do mnie z jego strony Dowody: GoTV jak się pobierze to można zobaczyc Mapa: Surf_ski_2_source_pak2 O jaką wnosisz karę? Mute na 360 minut lub ban 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Meow. Posted November 8, 2019 Share Posted November 8, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts