LubieTopy Posted November 6, 2019 Share Posted November 6, 2019 Witajcie zmagam się z problemem chodzi oto że nie słyszę graczy non steam widzę tylko jak mruga ten głośniczek z prawej strony a oni słyszą mnie doskonałe. Moje pytanie brzmi czy jest jakieś zaklęcie na tą klątwę bo nie ukrywam że granie bez infa jest dość irytujące Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zawiszak? Posted November 6, 2019 Share Posted November 6, 2019 15 minut temu, LubieTopy napisał: Witajcie zmagam się z problemem chodzi oto że nie słyszę graczy non steam widzę tylko jak mruga ten głośniczek z prawej strony a oni słyszą mnie doskonałe. Moje pytanie brzmi czy jest jakieś zaklęcie na tą klątwę bo nie ukrywam że granie bez infa jest dość irytujące Jaki hosting serwera posiadasz https://c-s.net.ua/forum/topic81475s40.html proszę 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deserved dbk Posted January 29 Investor V.I.P Deserved Share Posted January 29 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts