Diamentowy. Posted November 6, 2019 Share Posted November 6, 2019 Imię: Filip Wiek: 17 Nick z ts3: Diamentowy. Coś o sobie(przekonaj nas do siebie, rozpisz się): Jestem prosty chłopak z prowincji, jestem sumienny, pomocny bardzo dobrze pracuje mi się w grupie, bardzo dobrze wypełniam obowiązki które zostają mi powierzone, wkładam maksimum starań w to co robię. Interesuję się ASG, dobrą muzyką oraz motoryzacją Czas jaki możesz poświęcić dla naszego serwera: 5h Doświadczenie: Byłem opiekunem jak i administratorem serwera CS:GO współpracującym z Taksi ZRT Składka [tak/nie]: Nie 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jase Posted November 6, 2019 Share Posted November 6, 2019 Ciesz sie, że za wczorajsze akcje z banem nie wyleciałeś. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jase Posted November 6, 2019 Share Posted November 6, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts