Jump to content
VII edycja - Miss & Mister Katujemy.eu ×
Awika.

POD LUPĄ - Damianciu

Recommended Posts

• Deserved

2130094535_PODLUP5.png.c7711cde94d780411e86aa47a8914b87.png

Witajcie!

Dzisiaj jest 6 listopada, czyli środa, a więc to czas, w którym ukazuje się kolejne wydanie "Pod lupą".

Dzisiaj trafił pod nią mężczyzna - członek grona redaktorskiego, opiekun serwera i admin ts3 - @ Damianciu.

W porządku mordeczka, zdążyłem nawet poznać na tsie. Zazdro Rs6tki. :)

Człowiek, który straszy wieczorami na ts swoimi okrzykami godowymi. Artykuł bez błędów? To nie @ Damianciu

Hmm, Damian spoko mordka, da się pogadać, pograć i pośmiać, lecz jeśli chodzi o sieć, nie lubię w nim tego, że (według mnie) bardzo lubi mieć dużo rang i obowiązków - tym samym nie wyrabia się ze wszystkimi, np. Redaktor, to bardzo widać. Generalnie spoko osóbka, ma dobre poczucie humoru :default_biggrin:

Damianciu spoko chłop, duża beczunia jak siedzi się z nim na jednym kanale, dzięki za rangi uwu

Za wiele o nim nie mogę powiedzieć, bo go nie znam, ale wydaje się odpowiedzialną osobą na stanowisko redaktora. Dodaje ciekawe prace godne uwagi.

Damiancia osobiście lubię, jest w porządku... Ale niekiedy lubi się wywyższać i pokazywać swoje oblicze jakby był nietykalny, a także najwyżej postawiony i nikt nie mógłby mu podskoczyć. Jest pracowity, ogarnięty i potrafi pomóc w niejednej sytuacji, natomiast ciężko mu wychodzi praca w grupie- ale to ma wady i zalety.

Szczerze to nie znam ale wydaje się bardzo w porządku osobą. Patrząc po jego pracach uważam iż jest bardzo pracowity i spełnia się jako redaktor.

Dobry redaktor, dobry opiekun, bezkonfliktowy, coś tam strzela z AWP. Ogólnie pozytywny człek.

Ogólnie Damianciu nie jest złym człowiekiem, lecz posiada trochę rażących dla mnie wad. Zbyt bardzo się wywyższa i uważa, że zna się na wszystkim i wszystko by ogarnął lepiej od kogoś. Z drugiej strony jest jednym z lepszych administratorów 5 MAPS'a.

Pozytywna osoba z poczuciem humoru, można z nim swobodnie pogadać.

Dzięki wszystkim za przeczytanie pracy. Do zobaczenia (oby) za tydzień! :default_biggrin:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.