Deserved Awika. Posted November 5, 2019 V.I.P Donor Girls Deserved Share Posted November 5, 2019 Witajcie! Dzisiaj jest 6 listopada, czyli środa, a więc to czas, w którym ukazuje się kolejne wydanie "Pod lupą". Dzisiaj trafił pod nią mężczyzna - członek grona redaktorskiego, opiekun serwera i admin ts3 - @ Damianciu. #1 W porządku mordeczka, zdążyłem nawet poznać na tsie. Zazdro Rs6tki. :) #2 Człowiek, który straszy wieczorami na ts swoimi okrzykami godowymi. Artykuł bez błędów? To nie @ Damianciu #3 Hmm, Damian spoko mordka, da się pogadać, pograć i pośmiać, lecz jeśli chodzi o sieć, nie lubię w nim tego, że (według mnie) bardzo lubi mieć dużo rang i obowiązków - tym samym nie wyrabia się ze wszystkimi, np. Redaktor, to bardzo widać. Generalnie spoko osóbka, ma dobre poczucie humoru #4 Damianciu spoko chłop, duża beczunia jak siedzi się z nim na jednym kanale, dzięki za rangi uwu #5 Za wiele o nim nie mogę powiedzieć, bo go nie znam, ale wydaje się odpowiedzialną osobą na stanowisko redaktora. Dodaje ciekawe prace godne uwagi. #6 Damiancia osobiście lubię, jest w porządku... Ale niekiedy lubi się wywyższać i pokazywać swoje oblicze jakby był nietykalny, a także najwyżej postawiony i nikt nie mógłby mu podskoczyć. Jest pracowity, ogarnięty i potrafi pomóc w niejednej sytuacji, natomiast ciężko mu wychodzi praca w grupie- ale to ma wady i zalety. #7 Szczerze to nie znam ale wydaje się bardzo w porządku osobą. Patrząc po jego pracach uważam iż jest bardzo pracowity i spełnia się jako redaktor. #8 Dobry redaktor, dobry opiekun, bezkonfliktowy, coś tam strzela z AWP. Ogólnie pozytywny człek. #9 Ogólnie Damianciu nie jest złym człowiekiem, lecz posiada trochę rażących dla mnie wad. Zbyt bardzo się wywyższa i uważa, że zna się na wszystkim i wszystko by ogarnął lepiej od kogoś. Z drugiej strony jest jednym z lepszych administratorów 5 MAPS'a. #10 Pozytywna osoba z poczuciem humoru, można z nim swobodnie pogadać. Dzięki wszystkim za przeczytanie pracy. Do zobaczenia (oby) za tydzień! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Investor Damianciu Posted November 5, 2019 Friend Investor Share Posted November 5, 2019 #1 mogę śmiało powiedzieć że to @ czak Wywyższam się ze względu na to że mam dużo prac swoich na głowie, nie daje sobie po prostu wejść na głowę bo jak to zrobię to leżę. Ale dziękuję za miłe opinie! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts