pgucci Posted November 5, 2019 Share Posted November 5, 2019 Twój nick: pgucciNick gracza/admina na którego składasz skargę:DamianciuOpis sytuacji: Grałem na serwie nagle jakiś vip gada coś o puta to ja sobie ustawiłem taki nick i coś tam gadali tylko w sumie nie wiem co bo gre mam na vol 100 a voice na 0.05 bo i tak nie ma sensu ta komunikacja na serwie wiec i nagle poleciał perm nwm gram tu może z max 2 tyg wiec ja nie znam administratorów. chyba damianciu mówił że to teraz patrz i dostałem perma jak już sobie zmieniałem nick a a powód jest napisany taki " Podszywasz się pod amina" ja tam nie wiem co to jest amina @ Damianciuumiesz czytać gram tu 2 tyg wiec nie będę znać każdego po za tym żadnego PUTA nie było na serwie w tym czasie @ PUTAco się dziwisz że tak pisałem jak typy się kampią i nic nikt nie robiSteamID oskarżonego:NWMData i czas zdarzenia:18:30 05.11.2019Dowód (ss/demko): Link to comment Share on other sites More sharing options...
pgucci Posted November 5, 2019 Author Share Posted November 5, 2019 A po za tym nie wiem dla czego @ PUTAgroziłeś graczowi że ci rzucił złego smoke powiedziałeś tak "za tego smoke to zaraz bana dostaniesz" Link to comment Share on other sites More sharing options...
pgucci Posted November 5, 2019 Author Share Posted November 5, 2019 wiec widać że administracja grozi graczą :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
IMean Posted November 5, 2019 V.I.P Share Posted November 5, 2019 Poczekaj, aż sprawa tutaj się rozstrzygnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
IMean Posted November 5, 2019 V.I.P Share Posted November 5, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts