Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
noname

To juz jest kpina na calego w wykonaniu UB TEAM !!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie czy ludzie ktorzy sprawdzaja ss maja jakies wogole pojecie o wykonywanym przez siebie zadaniu ?? Wkurwia mnie to jak ktos pisze ze ss sa przerabiane !!!!? po czym to zostalo wywnioskowane?? ss wstawione w orginale a tu ktos wali tekstem ze przerobione. Po pierwsze nigdy tego nie robilem bo nawet nie wiem jak sie do tego zabrac gram czysto wiec taklie umiejetnosci nie sa mi potrzebne.

Teraz juz znam powod dlaczego na servie swieca pustki:

Po pierwsze bany z dupy bo ktos lepiej gra od admina  i innych graczy

Po 2 osoba ktora daje UB niema pojecia co robi. dostaje ss i mowi ze sa przerobione 

Po 3 jesli dalej administracja ( nie mowie o wszystkich) bedzie miedzy soba sie na oficjalnym forum sie  pociskala co mozna znalesc posty gdzie takie sytuacje wystepuja to takim zachowaniem nowych graczy nie przyciagniecie bo jak ktos wchodzi na forum i czyta jak admin admina pociska to juz na dzien dobry niema ochoty grac na takim servie.

Gram od dawna na tym servie jedni znaja mnie z lepszej strony inny odwrotnie. Grałem juz na masie roznych serverow oraz bylem adminem na kilku sieciach i to sporo wiekszych od katujemy ale nigdzie nie spotkalem sie z sytuacja taka jak tutaj ze admini z roznych serwow potrafia sie na oficjalnym forum pociskac takie sprawy powinniscie zalatwiac w strefie adminow gdzie wy tylko macie dostep. 

Chcialbym rowniez prosic o usuniecie kolegi Never z skladu UB team bo nie dajac ub i oskarzajac o przerobienie ss pokazal doslownie brak jakiego kolwiek doswiadczenia nie wiem moze ktos mu doradzil bo sam niemial pojecia o co sie dojebac i dal powod ze ss przerobione. Kolego chyba nigdy nie widziales jak ludzie ss przerabiaja moge Ci wyslac kilka linkow gdzie zobaczysz co to znczy przerobione ss i moze zdobedziesz troche doswiadczenia bo wlasnie pokazales ze go wogole nie posiadasz i nie wiem jakim cudem znalazles sie w team UB.

Ponizej wstawiam ponownie ss i niech mi ktos powie gdzie one sa przerobione !!!! 

Dodatkowo dodam ze ss zostawy przezucone z laptopa na stacjonarny ( mianowicie brat wyslal mi ss przez FB ja majac tu konto na forum je wstawilem)

http://www34.zippyshare.com/v/pORq08pS/file.html

• Lubię to! 1
Opublikowano

Witam właśnie obejrzałem twoje 
SS no i niestety masz rację twoje Screenshoty są czyste. Nie wiem czy kolega never sugerował się zdaniem Veq czy moze po prostu popełnił błąd przy sprawdzaniu co każdemu moze się zdarzyć.  

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Czysty UB

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

• Lubię to! 1
Opublikowano

Ciekawe, ssy mają mieć format .bmp a nie JPEG, mają ważyć tyle samo, a u Ciebie każdy ma inny rozmiar, co Ty na to?

I nazwę typu de_dust20001, 0002 itp... a nie "10945511_1601835010049683_755179461_n"

Do tego bana nie nadał Ci mrówa, tylko REVIVAL, o godzinie 17:13, czemu ssy mają czas edycji o 18:31/18:32?

PS. Fakt nie wiedziałem iż Mrówa zmienił nick - przyznaje się. 

• Lubię to! 1
Opublikowano

1. Jeśli chodzi o format SS jest to zależne od tego czy ss byłu uruchamiane w programie o rozszerzeniu standardowym JPG bądź BMP. Sam miałem różnie robione SS i nie koniecznie musza być JPG bądź BMP.

2. Rozmiar większość właśnie uważa rozmiar screenshootów za majstrowanie przy nich. Lecz nie koniecznie tak jest nie zawsze SS mają taki sam rozmiar. Czasami 3 ss sa takie same czasami 2 a czasami każdy inny zalezy to od tego czy np mam laga podczas ich robienia.

3. Co do nazwy nie musi ona zawierać nazwy mapki moga być to dowolne nazwy nie powinno mieć to wpływu na ich ocenianie.

4. Co do tego bana sam to zauważyłem ze nie dął go mrówa i zastanawiałem się nad tym. Czy dawać UB czy nie lecz sprawdziłem dodatkowo pewne demo które świadczy o tym iż gracz jest czysty. 

Wiec moje zdanie jest takie iż gracz jest czysty choć gdyby nie demo nie stwierdziłbym tego. 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Powiem Ci tak co do formatow to nawet nie wiem o co Ci chodzi bo nie ogarniam tych spraw gdyz tym sie nie interesuje. Wszystkie ss czy to moje czy mojego brata zawsze mialy miec wiecej ta sama nazwe tylko roznily sie nazwa mapy. 

Mrowa i Revival kolego to ta sama osoba wiec troche Ci to nie wyszlo i nie jestes nawet obeznany ze admin nick sobie zmienil 

Mozecie robic demek ile chcecie nic dziwnego na nich nie zobaczycie brat tak samo jak i ja nigdy nie uzywalismy wh ani nic w tym rodzaju nie po to gramy sobie aby sie odpalic. 

W dodatku Never jak sam nie potrafisz ocenic ss to napisz do innego kolegi pytanie napewno ktos kto posiada doswiadczenie Ci pomoze ( dzieki Mr_Ślepy widze ze chociaz jest tu ktos co ogarnia i zna sie na rzeczy ) a nie odrazu osadzasz ze ss przerobione jak sie nie znasz nie posiadasz odpowiedniego doswiadczenia to nie zabieraj sie za rzeczy ktore Cie przesastaja

Opublikowano

Powiem Ci tak co do formatow to nawet nie wiem o co Ci chodzi bo nie ogarniam tych spraw gdyz tym sie nie interesuje. Wszystkie ss czy to moje czy mojego brata zawsze mialy miec wiecej ta sama nazwe tylko roznily sie nazwa mapy. 

Mrowa i Revival kolego to ta sama osoba wiec troche Ci to nie wyszlo i nie jestes nawet obeznany ze admin nick sobie zmienil 

Mozecie robic demek ile chcecie nic dziwnego na nich nie zobaczycie brat tak samo jak i ja nigdy nie uzywalismy wh ani nic w tym rodzaju nie po to gramy sobie aby sie odpalic. 

W dodatku Never jak sam nie potrafisz ocenic ss to napisz do innego kolegi pytanie napewno ktos kto posiada doswiadczenie Ci pomoze ( dzieki Mr_Ślepy widze ze chociaz jest tu ktos co ogarnia i zna sie na rzeczy ) a nie odrazu osadzasz ze ss przerobione jak sie nie znasz nie posiadasz odpowiedniego doswiadczenia to nie zabieraj sie za rzeczy ktore Cie przesastaja

1. Troszkę grzeczniej prosiłbym kolega jest bardzo doświadczoną osobą jeśli chodzi o posade UBT więc nie masz żadnego prawa go obrażać ja też nie raz popełniłem błąd. A jesteśmy tylko ludźmi więc to normalne dobrze że założyłęś temat i słusznie. 

Jeśli chodzi o ten przypadek never spotkał się z takim czymś 1 raz w życiu bo z nim o tym rozmawiałem i pewnie nie jeden z was zrobiłby to samo. Sam kiedyś miałem z  tym problem ale mimo wielu lat stażu na tej posadzie spotykam się z tym 3-4 raz więc decyzja była ciężka. 

Ostatecznie mam takze program z licencją który jeszcze bardziej pozwala mi badać pewne sprawy używa go pewnie AC czy BL u nich to standard. A więc np: skompresowanie plików z imitacją wsteczną o której nie będe opowiadał bądź nanoszenie dodatkowych pikseli.

Ostateczny werdykt

Dostajesz UB 

Lecz od dzisiaj zostajesz podjęty obserwacji i osobiście cię dopilnuje. 

Na przyszłość proszę ciebie bądź twojego brata o nie grzebanie przy formacie pliku bo wiem ze plik początkowo był zmieniony na tga. 

Więc następnym razem wstawiaj SS tak jak je dostałeś w przeciwnym razie 2 raz nie będziemy tak łaskawi i UB nie dostaniesz tym czasem zapraszam do gry. 

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.