Jump to content
Guest

Ban za rzucanie granatów przez murek na eldorado?

Recommended Posts

Proponuję wprowadzenie do regulaminu punktu dotyczącego zakazu rzucania granatów przez płot na mapie de_eldorado albo wprowadzenie ograniczenia czasowego po starcie rundy?

Dlaczego? Powód jest prosty, można bardzo łatwo i dość mocno obić drużynę przeciwną, rzucając granaty przez płot od razu po starcie rundy.

@ K3IMaN aKa ShootinGnie chodzi o wgrywanie pluginu, tylko o wprowadzenie zasady dotyczącej tylko tej mapy. Wczoraj grając wieczorem, prawie co rundę CT rzucało granaty na respa TT i odwrotnie.

Nie gram na serwie ale znam 1.6 a tym bardziej moją ulubioną mapę eldorado.

Fakt rzucanie granatów przez murek jest op.

Ale z drugiej strony ct o tym wie i może chwilę zaczekać aż granaty wybuchną.

Moim zdaniem za dużo banów by z tego poleciało ale wiadomo zadecyduje administracja.

Ja bym tego nie dodawał

• Like 1

Sprawa jest prosta. Kiedyś na swoim serwerze, właśnie przez taką mapę dodałem blokadę na granaty, która uniemożliwia rzucanie ich przez około 5-6sekund od rozpoczęcia rundy. 

Wygląda to tak - zaczyna się runda, wyjmujesz granat, trzymasz lpm i wyskakuje napis "Granaty zostaną odblokowane za 6/5s" i po sprawie

• Like 1

Czy warto dodawać taki plugin, gdzie problem z granatami występuje tylko na jednej mapie? Szczerze, to ani razu nie spotkałem się z tym, aby ktoś rzucał non stop granaty od razu po freezetime. Można wprowadzić ten plugin, ale na innych mapach może on przeszkadzać (na przykład CT próbujący zatrzymać rush na B na de_d2 rzucając granaty w górnego/środek po rozpoczęciu rundy.)

• Like 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.