Guest Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 Proponuję wprowadzenie do regulaminu punktu dotyczącego zakazu rzucania granatów przez płot na mapie de_eldorado albo wprowadzenie ograniczenia czasowego po starcie rundy? Dlaczego? Powód jest prosty, można bardzo łatwo i dość mocno obić drużynę przeciwną, rzucając granaty przez płot od razu po starcie rundy. @ K3IMaN aKa ShootinGnie chodzi o wgrywanie pluginu, tylko o wprowadzenie zasady dotyczącej tylko tej mapy. Wczoraj grając wieczorem, prawie co rundę CT rzucało granaty na respa TT i odwrotnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
haikoo Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 Nie gram na serwie ale znam 1.6 a tym bardziej moją ulubioną mapę eldorado. Fakt rzucanie granatów przez murek jest op. Ale z drugiej strony ct o tym wie i może chwilę zaczekać aż granaty wybuchną. Moim zdaniem za dużo banów by z tego poleciało ale wiadomo zadecyduje administracja. Ja bym tego nie dodawał 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejmano Posted November 4, 2019 V.I.P Donor Share Posted November 4, 2019 Sprawa jest prosta. Kiedyś na swoim serwerze, właśnie przez taką mapę dodałem blokadę na granaty, która uniemożliwia rzucanie ich przez około 5-6sekund od rozpoczęcia rundy. Wygląda to tak - zaczyna się runda, wyjmujesz granat, trzymasz lpm i wyskakuje napis "Granaty zostaną odblokowane za 6/5s" i po sprawie 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kejmaN. Posted November 5, 2019 V.I.P Share Posted November 5, 2019 Czy warto dodawać taki plugin, gdzie problem z granatami występuje tylko na jednej mapie? Szczerze, to ani razu nie spotkałem się z tym, aby ktoś rzucał non stop granaty od razu po freezetime. Można wprowadzić ten plugin, ale na innych mapach może on przeszkadzać (na przykład CT próbujący zatrzymać rush na B na de_d2 rzucając granaty w górnego/środek po rozpoczęciu rundy.) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marrio97 Posted November 5, 2019 Share Posted November 5, 2019 Ja bym dodał do regulaminu jak nie ma tego punktu zakaz skanowanie przez płot na eldorado . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Bambus Posted November 5, 2019 Share Posted November 5, 2019 Taaa i na tej mapie to admin by raz patrzył na ct i raz na tt kto skanuję Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts