Deserved clouud Posted November 4, 2019 V.I.P Donor Deserved Share Posted November 4, 2019 Co wykonać?: Sygnatura. Napisy: cloudnInformacje Dodatkowe: Coś z mrocznym klimatem. Fajnie jakby była animowana włącznie z napisem (moim nickiem) pojawiającym się na początku (chodzi o zanikanie na początku i na końcu) jakiegoś punktu kulminacyjnego XD Dla przykładu jakiś ostateczny cios, lub moment, kiedy ktoś kogoś zabija (wtedy ma się wyświetlać nick), to już według uznania grafika. Wiem, czegoś gorszego nie dało się chyba wymyślić, sorki XDTematyka: Anime (może być Naruto lub jakiekolwiek inne). Jest wiele fajnych gifów z anime, więc myślę, że wybranie odpowiedniego nie będzie problemem.Wymiary: Odpowiednie pod sygnaturę na forum - nie za mała, nie za duża.Link pomocniczy: here Dzięki @ czak! Nie mam pytań Wiesz co robić 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Global Moderator czak Posted November 9, 2019 V.I.P Donor Global Moderator Share Posted November 9, 2019 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts