BeFFu Posted November 3, 2019 Share Posted November 3, 2019 - Nick, na którym grasz : BeFFu- Link do Twojego GT (gametracker) : https://www.gametracker.com/player/BeFFu/145.239.20.86:27125/- Znajomość AMX (1/10) : 7/10- Ile masz lat : 17- Steam ID : STEAM_0:1:460398808 - Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na serwer: W tygodniu myślę, że znajdzie się jakieś 3/4 godzinki,a w weekendy zależnie od tego jakie plany- Czy byłeś kiedyś karany na Katujemy.eu? : Rok temu za txt się zdarzyło- Akceptujesz obowiązkową składkę? (11.07 zł) : Tak- Dlaczego to właśnie Ty powinieneś zostać adminem? (minimum 3 zdania) : Najgorsze pytanko :D Więc, hmm... jestem pomocnym, miłym jak i kulturalnym graczem. Nie sprawiam nigdy problemów oraz szybko nawiązuje kontakty z innymi ludźmi. Chętnie służę pomocą dla innych graczy jeśli takową potrzebują. Na serwerze zawsze przyda się dodatkowa para rąk, a doświadczenie jako admin mam. Nie raz wykazałem się zapałem do pomocy w rozwijaniu się serwera. Wiem, że sporym minusem będzie GT ale da się wszystko nadrobić w krótkim czasie więc prosiłbym wyrozumiałość względem tego :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
BreaK.TM Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 Obecnie mamy rok szkolny, duzo czasu idzie na nauke osobom w takim wieku jak Ty, nasz limit to 420minut tygodniowo? myslisz ze dasz rade wyrabiac? Jezeli tak to bardzo sie z tego ciesze Widywalem cie na serwerze nie raz, nie dwa jestes naprawde osoba bezkonfliktowa nie slyszalem od ciebie przeklenst lub wyzwisk, GT faktycznie slabe ale tak jak pisales wszystko da sie nadrobic Dlatego jestem na Tak, ale za okresem probnym, mysle ze dasz rade i bedziesz dobrze sie sprawowal i nie udezy ci woda sodowa do mozgu ;) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natalia . Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 Mozna dac szanse -gt faktycznie slabe ale moze tak jak pisales dasz rade nadrobic +skladka +chec do pomocy Jestem za okresem probnym :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gucio_spz Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 Jestem za okresem próbnym -Gt +Steam +Skladka +Chęć do pomocy Byłeś kiedyś adminem nie było z tobą problemów gt nadrobisz. Katujemy uczy i bawi :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejmano Posted November 4, 2019 V.I.P Donor Share Posted November 4, 2019 Grasz normalnie tak od 6-7 dni, więc takie GT no bardzo średnie, bliżej słabego. Ja do Ciebie nic nie mam, jeśli zgarniesz zaufanie u właścicieli to czemu nie, my możemy sobie gadać o słabych przegranych minutach, oni i tak patrzą na to inaczej. - gt + steam + chęci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zawiszak? Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 Niestety ale u mnie nie da rady z tym gt nadrób i zapraszam ponownie 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zawiszak? Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Ponowne podanie możesz złożyć po upływie 7 dni. Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts