Jump to content
BeFFu

Podanko BeFFu

Recommended Posts

- Nick, na którym grasz : BeFFu
- Link do Twojego GT (gametracker) :  https://www.gametracker.com/player/BeFFu/145.239.20.86:27125/
- Znajomość AMX (1/10) : 7/10
- Ile masz lat :  17
- Steam ID STEAM_0:1:460398808

- Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na serwer: W tygodniu myślę, że znajdzie się jakieś 3/4 godzinki,a w weekendy zależnie od tego jakie plany
- Czy byłeś kiedyś karany na Katujemy.eu? : Rok temu za txt się zdarzyło
- Akceptujesz obowiązkową składkę? (11.07 zł) : Tak
- Dlaczego to właśnie Ty powinieneś zostać adminem? (minimum 3 zdania) : Najgorsze pytanko :D Więc, hmm... jestem pomocnym, miłym jak i kulturalnym graczem. Nie sprawiam nigdy problemów oraz szybko nawiązuje kontakty z innymi ludźmi. Chętnie służę pomocą dla innych graczy jeśli takową potrzebują. Na serwerze zawsze przyda się dodatkowa para rąk, a doświadczenie jako admin mam. Nie raz wykazałem się zapałem do pomocy w rozwijaniu się serwera. Wiem, że sporym minusem będzie GT ale da się wszystko nadrobić w krótkim czasie więc prosiłbym wyrozumiałość względem tego :D

Obecnie mamy rok szkolny, duzo czasu idzie na nauke osobom  w takim wieku jak Ty, nasz limit to 420minut tygodniowo? myslisz ze dasz rade wyrabiac? Jezeli tak to bardzo sie z tego ciesze

Widywalem cie na serwerze nie raz, nie dwa jestes naprawde osoba bezkonfliktowa nie slyszalem od ciebie przeklenst lub wyzwisk, GT faktycznie slabe ale tak jak pisales wszystko da sie nadrobic

Dlatego jestem na Tak, ale za okresem probnym, mysle ze dasz rade i bedziesz dobrze sie sprawowal i nie udezy ci woda sodowa do mozgu ;) 

• Like 1

Grasz normalnie tak od 6-7 dni, więc takie GT no bardzo średnie, bliżej słabego. Ja do Ciebie nic nie mam, jeśli zgarniesz zaufanie u właścicieli to czemu nie, my możemy sobie gadać o słabych przegranych minutach, oni i tak patrzą na to inaczej. 

- gt

+ steam 

+ chęci 

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

podanieodrzucone.png

Ponowne podanie możesz złożyć po upływie 7 dni.

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.