Pułkownik Posted November 2, 2019 Share Posted November 2, 2019 Twój nick: Pułkownik Nick admina banującego: xSmmK Data/Mapa: 11-03-19 00:27 SteamID: STEAM_1: 0: 519523949 Serwer (mod): Only mirage 2 Opis sytuacji: Gram na serwerku, bawiłem się rewolwerem, nagle wbija xsmmk i wchodzi na spekta, po czym dołacza do ct i mówi mi, że mam się pożegnać ze wszystkimi a po chwili dostaje bana za "blokada celu" Co to wgl jest? xD przez moje 4 lata gry w csa nigdy o czymś takim nie słyszałem ani nie widziałem. Pozdrawiam. Wycinek z konsoli: Damage Taken from "[•VIP•] ✔•FᴏɴᴛᴇR•✔" - 165 in 3 hits 0: Reinitialized 9 predictable entities `Haru. -sadboy- : mam billie420 : Ja tez nawet 3 [ ★ VIP ★ ] Bałwan : !dynie [ ★ VIP ★ ] Bałwan : !dynie CSGO.NET*S1mple dołącza do gry. xSmmK : !fynia xSmmK : !dynia Tried to look up command say as if it were a variable. Pułkownik : XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD *DEAD* [ ★ VIP ★ ] (ง'-')ง KhaWirar : xD Tried to look up command say as if it were a variable. Pułkownik : tak o z pizdy strzał *DEAD* [ ★ VIP ★ ] Eden : !rs *DEAD* ✪ messipaka : db ostatnia runda i lece *DEAD* `Haru. -sadboy- : okejka *DEAD* adon : !rs Player: Pułkownik - Damage Given ------------------------- Damage Given to "[•VIP•] (ง'-')ง KhaWirar" - 278 in 1 hit Damage Given to "निशानची" - 286 in 1 hit Damage Given to "[ ADclаn ] ็็็็็็𝐴𝑛𝑜𝑚𝑎𝑙𝑦" - 330 in 2 hits Damage Given to "DziubsoN" - 9 in 1 hit Player: Pułkownik - Damage Taken ------------------------- Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź Katujemy.eu aby poznać szczegóły. Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź Katujemy.eu aby poznać szczegóły. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xSmmK Posted November 2, 2019 Share Posted November 2, 2019 A więc tak panie kolego:) Widzę że m3nt0s nie dał rady zweryfikować twojego wspomagania celownika oraz aimlocka. Ja jednak usiadłem i zobaczyłem co potrafisz i jak dzielnie sie odwołujesz od bana. Mianowicie : http://620.gotv.pro/srv54409/auto0-20191102-231610-1494202026-de_mirage-__________Katujemy.eu_______MIRAGE__2____ws__knife__gloves_______128TR.dem.zip Wystarczyła mi 1 runda żeby tak postąpić. Score T:8 Ct:9, Rampa koło 32 minuty jesteś po kilku fragach moim zdaniem ze wspomaganiem celowania. Chowasz się na kanapke i dostajesz flasha. Potem wychylasz lekko i mając smoke'a na ct i ściane, idealnie twój celownik jest na głowie enemy gościa, czyli Aim-lock. Dziękuje za uwagę. Dokładne minuty co i jak : 31:30 - idealnie ustawiasz się pod gościa którego nie wdziałeś, celownik na głowie. 32:00 - koleś pod drewnem, podczas twojego spray'a, celownik na głowie utrzymany. 32:10 - podchodzisz do wychylania na ct, przypominam smoke i ściana przed Tobą i w końcu 32:12 celownik trafia na głowe enzo przez ściane. Mam nadzieje że ktoś zadba o to żebyś już nigdy nie pograł sobie tutaj na katujemy, jak i na innych serwerach. Masz tupet żeby się odwoływać. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts