Nuway Posted November 2, 2019 Share Posted November 2, 2019 Cześć, wychodzę z propozycją o usunięcie bunnyhopa. Nie czuć tego klimatu PB, skoro runda tak szybko się kończy, no po prostu moim zdaniem autobh nie pasuje do tego typu serwera. Nie czuć tego klimatu. ~~~~ zapomniałem jeszcze o kwestii vipa - moim skromnym zdaniem jest zbyt op. 2 kulki aby zabić to za dużo. 2 skoki okej, ale no "dwa" życia to przesada. Można za to wgrać jakiś fajny skin do postaci (: @ Nesiaakurat jeśli chodzi o mnie to w pb od małego grałem. Jedyny mod grany przeze mnie w 1.6, więc ogarniam co i jak. @ Nesiano ale na których topowych serwerach pb jest autobh? To psuje całą rozgrywkę.. To już nie jest classic pb @ naznaczony1moim zdaniem klasyczny pb byłby o niebo lepszy. A autobh da się rozpędzić jak bolidem uwierz mi :D | Dołączam kolejną propozycję. Usunięcie tych wybuchających skrzynek na sidach. Bez sensu, za bardzo op i przeszkadza. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BreaK.TM Posted November 2, 2019 Share Posted November 2, 2019 Szczerze to nigdy nie gralem na serwerze PB z AutoBH :D Dlatego tez popieram kolege ;) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejmano Posted November 2, 2019 V.I.P Donor Share Posted November 2, 2019 a ja grałem kiedyś na pb z abh i naprawdę nieźle utrzymywał frekwencje. Najlepiej zrobić jakąś ankietę dla graczy i niech zdecyduje większość, ja i tak jestem za zostawieniem tego. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 2, 2019 Share Posted November 2, 2019 To jak nie graliscie to po co sie udzielacie nie czaje klimatu :D Pb ogarne jutro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
naznaczony1 Posted November 3, 2019 Share Posted November 3, 2019 czy ja wiem czy jest sens usunięcia ABH przecież na tym nie rozpędzisz się jak bolidem na formule tylko tak w miarę osiągniesz prędkość xd żeby nie pisać dodatkowego postu to proponował bym dodać plugin gdzie pokazuje nam ilość kili ile minut łącznie mamy przegranych i jaką rangę mamy, czyli żeby naprowadzić o co chodzi to np od 0 do 50 kili była by randa np szeregowy od 50 do 150/200 była by starszy szeregowy. Dodać też sklepik serwera gdzie można by było sobie kupić za pieniądze zbierane z 1 rundy czyli mamy max 16k$$ i to by wyglądało tak... 1. Szybkie chodzenie ( 7/8k) 2. Zmniejszona grawitacja ( 10k ) 3. 2 skoki ( 12k) 4. Ciche chodzenie ( 14k ) propozycja urozmaicenia owego serwera nie ma na celu zniechęcenie do kupowania VIPA przez graczy czy coś w tym stylu, tylko jeżeli ktoś coś kupi ze sklepiku ma to tylko i wyłącznie do puki będzie żył jeżeli ktoś danego gracza zabije to kasuje mu się wszystko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts