Jump to content
Nuway

Propozycja AutoBH

Recommended Posts

Cześć, wychodzę z propozycją o usunięcie bunnyhopa. Nie czuć tego klimatu PB, skoro runda tak szybko się kończy, no po prostu moim zdaniem autobh nie pasuje do tego typu serwera. Nie czuć tego klimatu. 

~~~~ zapomniałem jeszcze o kwestii vipa - moim skromnym zdaniem jest zbyt op. 2 kulki aby zabić to za dużo. 2 skoki okej, ale no "dwa" życia to przesada. Można za to wgrać jakiś fajny skin do postaci (: 

@ Nesiaakurat jeśli chodzi o mnie to w pb od małego grałem. Jedyny mod grany przeze mnie w 1.6, więc ogarniam co i jak. 

@ Nesiano ale na których topowych serwerach pb jest autobh? To psuje całą rozgrywkę.. To już nie jest classic pb 

@ naznaczony1moim zdaniem klasyczny pb byłby o niebo lepszy. A autobh da się rozpędzić jak bolidem uwierz mi :D |

Dołączam kolejną propozycję. Usunięcie tych wybuchających skrzynek na sidach. Bez sensu, za bardzo op i przeszkadza. 

• Like 1
  • I love it 1

czy ja wiem czy jest sens usunięcia ABH przecież na tym nie rozpędzisz się jak bolidem na formule tylko tak w miarę osiągniesz prędkość xd

żeby nie pisać dodatkowego postu to proponował bym dodać plugin gdzie pokazuje nam ilość kili ile minut łącznie mamy przegranych i jaką rangę mamy, czyli żeby naprowadzić o co chodzi to np od 0 do 50 kili była by randa np  szeregowy od 50 do 150/200 była by starszy szeregowy.

Dodać też sklepik serwera gdzie można by było sobie kupić za pieniądze zbierane z 1 rundy czyli mamy max 16k$$

i to by wyglądało  tak...

1. Szybkie chodzenie ( 7/8k)

2. Zmniejszona grawitacja ( 10k ) 

3. 2 skoki ( 12k)

4. Ciche chodzenie ( 14k )

propozycja urozmaicenia owego serwera nie ma na celu zniechęcenie do kupowania  VIPA przez graczy czy coś w tym stylu, tylko jeżeli ktoś coś kupi ze sklepiku ma to tylko i wyłącznie do puki będzie żył jeżeli ktoś danego gracza zabije to kasuje mu się wszystko 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.