Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, wychodzę z propozycją o usunięcie bunnyhopa. Nie czuć tego klimatu PB, skoro runda tak szybko się kończy, no po prostu moim zdaniem autobh nie pasuje do tego typu serwera. Nie czuć tego klimatu. 

~~~~ zapomniałem jeszcze o kwestii vipa - moim skromnym zdaniem jest zbyt op. 2 kulki aby zabić to za dużo. 2 skoki okej, ale no "dwa" życia to przesada. Można za to wgrać jakiś fajny skin do postaci (: 

@ Nesiaakurat jeśli chodzi o mnie to w pb od małego grałem. Jedyny mod grany przeze mnie w 1.6, więc ogarniam co i jak. 

@ Nesiano ale na których topowych serwerach pb jest autobh? To psuje całą rozgrywkę.. To już nie jest classic pb 

@ naznaczony1moim zdaniem klasyczny pb byłby o niebo lepszy. A autobh da się rozpędzić jak bolidem uwierz mi :D |

Dołączam kolejną propozycję. Usunięcie tych wybuchających skrzynek na sidach. Bez sensu, za bardzo op i przeszkadza. 

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Szczerze to nigdy nie gralem na serwerze PB z AutoBH :D

Dlatego tez popieram kolege ;)

• Uwielbiam 1
  • Legenda
Opublikowano

a ja grałem kiedyś na pb z abh i naprawdę nieźle utrzymywał frekwencje. Najlepiej zrobić jakąś ankietę dla graczy i niech zdecyduje większość, ja i tak jestem za zostawieniem tego. 

• Dzięki 1
Opublikowano

To jak nie graliscie to po co sie udzielacie nie czaje klimatu :D 

Pb ogarne jutro.

Opublikowano

czy ja wiem czy jest sens usunięcia ABH przecież na tym nie rozpędzisz się jak bolidem na formule tylko tak w miarę osiągniesz prędkość xd

żeby nie pisać dodatkowego postu to proponował bym dodać plugin gdzie pokazuje nam ilość kili ile minut łącznie mamy przegranych i jaką rangę mamy, czyli żeby naprowadzić o co chodzi to np od 0 do 50 kili była by randa np  szeregowy od 50 do 150/200 była by starszy szeregowy.

Dodać też sklepik serwera gdzie można by było sobie kupić za pieniądze zbierane z 1 rundy czyli mamy max 16k$$

i to by wyglądało  tak...

1. Szybkie chodzenie ( 7/8k)

2. Zmniejszona grawitacja ( 10k ) 

3. 2 skoki ( 12k)

4. Ciche chodzenie ( 14k )

propozycja urozmaicenia owego serwera nie ma na celu zniechęcenie do kupowania  VIPA przez graczy czy coś w tym stylu, tylko jeżeli ktoś coś kupi ze sklepiku ma to tylko i wyłącznie do puki będzie żył jeżeli ktoś danego gracza zabije to kasuje mu się wszystko 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.