plejbot Posted November 1, 2019 Share Posted November 1, 2019 Twój nick: plejbot Nick admina banującego: Madison Data/Mapa: 11-01-19 10:03/am_wokka2_hell1 SteamID: STEAM_1:0:95221489 Serwer (mod): ★ ARENA 1v1 #2 ★ Opis sytuacji: Gram sobie i ban za wh Wycinek z konsoli: http://banserwina.xaa.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:95221489&advType=steamid&Submit Link to comment Share on other sites More sharing options...
IMean Posted November 1, 2019 V.I.P Share Posted November 1, 2019 @ MadiSonrozpisz demo Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadiSon Posted November 1, 2019 Share Posted November 1, 2019 (edited) Dema brak, nie wiem dlaczego Kolega który pisze odwołanie po prostu włączał i wyłączał aimlock/wallhack nie wiem dokładnie co ale co początek rundy wiedział gdzie kto się odradza. Po wejściu na serwer słyszałem od wszystkich graczy również tych co pisali do mnie na steam bym sprawdził podejrzanego. Na jego nieszczęście zobaczyłem kilka akcji po których podjąłem decyzje o zbanowaniu, jeżeli uda się pobrać skądś demko to z chęcią rozpiszę. Po przeanalizowaniu dema stwierdzam to samo co napisałem wyżej, przez kilka pierwszych rund jeździł celownikiem po skrzynkach tam gdzie się odradzał przeciwnik. Było 5-6 rund po których został zbanowany. http://804.gotv.pro/srv57546/auto0-20191101-095940-61140602-am_wokka2_hell1-_PL__________ARENA_1VS1____________128TR____Katujemy.eu____1shot1kill.pl.dem.zip DEMO Edited November 1, 2019 by MadiSon 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
plejbot Posted November 1, 2019 Author Share Posted November 1, 2019 40 minut temu, MadiSon napisał: Dema brak, nie wiem dlaczego Kolega który pisze odwołanie po prostu włączał i wyłączał aimlock/wallhack nie wiem dokładnie co ale co początek rundy wiedział gdzie kto się odradza. Po wejściu na serwer słyszałem od wszystkich graczy również tych co pisali do mnie na steam bym sprawdził podejrzanego. Na jego nieszczęście zobaczyłem kilka akcji po których podjąłem decyzje o zbanowaniu, jeżeli uda się pobrać skądś demko to z chęcią rozpiszę. Po przeanalizowaniu dema stwierdzam to samo co napisałem wyżej, przez kilka pierwszych rund jeździł celownikiem po skrzynkach tam gdzie się odradzał przeciwnik. Było 5-6 rund po których został zbanowany. http://804.gotv.pro/srv57546/auto0-20191101-095940-61140602-am_wokka2_hell1-_PL__________ARENA_1VS1____________128TR____Katujemy.eu____1shot1kill.pl.dem.zip DEMO Powiem tak, większość map ma schemat jak kto się odradza. Przez to, że myślę bardzo szybko się go nauczyłem więc to jest logika, że w danym miejscu jest 33% szans na zrespienie się przeciwnika. A to, że udało mi się trafić kilka rund podrząd gdzie jest przeciwnik to było zbieg okoliczności. Aimlocka nie mam po prostu umiem strzelać i to wszystko ... #edit wiem powinienem edytować mój post ale zapomniałem. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadiSon Posted November 1, 2019 Share Posted November 1, 2019 Ok, fajnie. Widzę, że sam tu nic nie zrobię. UB. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts