naznaczony1 Posted October 31, 2019 Share Posted October 31, 2019 witam przychodzę do was z propozycją o założenie działu z typerką czyli powymieniam parę ciekawych tematów na których typowanie miało by znaczenie. 1. lotto czyli miało by to znaczenie że co jakiś czas osoba przeznaczona do prowadzenia tego działu robiła by tematy gdzie można wylosować 10 liczb kto trafi dostaje punkt w zależności ile wylosuje liczb. 2. Mecze Extra Klasy albo liga mistrzów to już by było do waszej dyspozycji. 3 jakieś mecze piłkarskie bądź inne kategorię sportowe. na koniec można by było założyć coś takiego jak sklepik typera gdzie każda osoba co bd aktywna w typowaniu bd miała wpisywane pkt i z tych pkt można by było wymienić na jakąś dowolną usługę ale na sklepik typera to poprosił bym o wypowiedź właściciela bądź jakiejś wyższej osoby pozdrawiam serdecznie i czekam na komentarze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 31, 2019 Share Posted October 31, 2019 Było już wałkowane ileś razy i się nie przyjęło. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Awika. Posted October 31, 2019 V.I.P Donor Woman Share Posted October 31, 2019 Niedawno była już taka propozycja, ale została odrzucona. Niemniej jednak jestem za. Myślę, że ożywiłoby to forum, a ludzi do tego chętnych trochę jest. c: Z tym sklepikiem to nie wiem czy by przeszło, no ale, who knows. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Awika. Posted November 14, 2019 V.I.P Donor Woman Share Posted November 14, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts