Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
Green Bastard

[GRAFIKI] Katujemy.eu

Rekomendowane odpowiedzi

• Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

W tym temacie będę wrzucał moje rzeczy stricte robione pod sieć.
Jeśli ktoś też chcę coś zrobić niech chętnie wrzuca, proszę o nie zamykanie tematu, ponieważ będzie on aktualizowany!

Dzisiaj 31.10.2019
Naszła mnie wena na szablony moderacyjne, dłubać w tym dalej czy lecimy z czymś innym?

WDSAbxt.png

DAUllk8.jpg

anGZshC.jpg

>>
Jeśli chcecie możecie rzucić następny pomysł, jeśli mi przypasuje spróbuje go zrealizować, pozdrawiam!

• Lubię to! 9
  • Uwielbiam 3
Opublikowano

A pokaż jak możesz wersję pomniejszone tego o jakieś 40% + usunięcie obramowania i dodanie lekkiego cienia? 

• Legenda
Opublikowano

Ta wersja jest tak słaba, że nawet nie wiem co o niej napisać. Ogólnie rzecz biorąc, widać, że nie radzisz sobie z grafiką stricte forumową. Jesteś dobry w okładkach/plakatach czy co tam jeszcze pokazałeś, ale reszta kuleje. 

Nie próbuj nas uszczęśliwić na siłę robiąc co nowe grafiki, spokojnie kroczkami do przodu nikt Cię z rangi nie zdejmie od tak... Na prawdę cieszy mnie fakt, że w ogóle coś próbujesz robić, nie jak poprzednicy... No ale sens na siłę udowadniać coś? :)

• Lubię to! 2
  • Wow 1
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

kosz.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.