Słodki, zgrabny i powabn Posted October 29, 2019 Share Posted October 29, 2019 *wstawiam jeszcze raz, bo sprawa nie została wyjaśniona(to po co te skargi są jezeli nie od wyjaśniania?), a temat został zamknięty :)* Twój nick: juz z wami nie gadamNick gracza/admina na którego składasz skargę: M3nt0sOpis sytuacji: Hipokryzja tego "admina" sięga nieco za daleko. Podczas normalnej rozmowy oskarżony rzucał w moim kierunku nieprzychylnymi do sytuacji epitetami na co ja odpowiedziałem tym samym. Owy admin stwierdził, że ban na czas 3h(co już samo w sobie jest jednym wielkim XD) ostudzi nieco mój zapał do gry, ale tak się nie stało,dlatego tutaj piszę. Dodatkowo administrator nie wypełnia odpowiednio powierzonych mu zadań. SteamID oskarżonego: STEAM_0:1:126310258Data i czas zdarzenia: 29.10.2019 +/- 17Dowód (ss/demko): http://620.gotv.pro/srv54409/auto0-20191029-165422-678246969-de_mirage-__________Katujemy.eu_______MIRAGE__2____ws__knife__gloves_______128TR.dem.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Kacper Posted October 29, 2019 Administrator Share Posted October 29, 2019 To, że temat został zamknięty od razu oznacza, że nikt się już w nim nie wypowie? Nie będzie robili spamu. Nie potraficie się normalnie we dwóch zachowywać na forum i edytować postów to nie będzie pisali w ogóle. Czekaj na decyzję w tamtym temacie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Kacper Posted October 29, 2019 Administrator Share Posted October 29, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts