Jump to content
Słodki, zgrabny i powabn

Skarga na admina

Recommended Posts

*wstawiam jeszcze raz, bo sprawa nie została wyjaśniona(to po co te skargi są jezeli nie od wyjaśniania?), a temat został zamknięty :)*

Twój nick: juz z wami nie gadam
Nick gracza/admina na którego składasz skargę: M3nt0s
Opis sytuacji: Hipokryzja tego "admina" sięga nieco za daleko. Podczas normalnej rozmowy oskarżony rzucał w moim kierunku nieprzychylnymi do sytuacji epitetami na co ja odpowiedziałem tym samym. Owy admin stwierdził, że ban na czas 3h(co już samo w sobie jest jednym wielkim XD) ostudzi nieco mój zapał do gry, ale tak się nie stało,dlatego tutaj piszę. Dodatkowo administrator nie wypełnia odpowiednio powierzonych mu zadań. 
SteamID oskarżonego: STEAM_0:1:126310258
Data i czas zdarzenia: 29.10.2019  +/- 17
Dowód (ss/demko): http://620.gotv.pro/srv54409/auto0-20191029-165422-678246969-de_mirage-__________Katujemy.eu_______MIRAGE__2____ws__knife__gloves_______128TR.dem.zip

• Administrator

To, że temat został zamknięty od razu oznacza, że nikt się już w nim nie wypowie?

Nie będzie robili spamu. Nie potraficie się normalnie we dwóch zachowywać na forum i edytować postów to nie będzie pisali w ogóle.

Czekaj na decyzję w tamtym temacie.

• Administrator

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

kosz.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.