cimcirimci Posted October 27, 2019 Share Posted October 27, 2019 Twój nick: cimcirimci Nick admina banującego: Feliox Data/Mapa: 27.10.2019 godzina po 16:10 Mapa de_overpass SteamID:STEAM_0:0:171622040 Serwer (mod): only pistol Opis sytuacji: Wszedłem na nowy serwer sobie postrzelać 3 mapa odrazu ban dlaczego ? nie wiadomo.Pewnie po ostatniej sytuacji gdy mój gościu z drużyny przeszedł banana i longa i nikogo nie było to wiadomo że jest czysto i we 2 wyjdziecie od śmietnika albo banku a nie pan serdeczny Feliox dostawał za przeproszeniem w du*e to zbanował mnie.A i do tego jeszcze w nosze taka skargę pan Feliox bez powodu siebie slapował na mapie dd2 nie widziałem tego w console chyba tego nie widać. Wycinek z konsoli: Feliox : do widzenia :) Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź https://katujemy.eu aby poznać szczegóły. Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź https://katujemy.eu aby poznać szczegóły. ps: odwołanie napisałem tak na szybko.Nie ma sensu na tracenie czasu przez błąd admina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nuway Posted October 27, 2019 Share Posted October 27, 2019 @ PuszczykMichUrozpisz demko. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PuszczykMichU Posted October 27, 2019 Share Posted October 27, 2019 (edited) 5:31 - Strzał w miejsce w którym jest głowa ale za ścianą 5:34 - Nagły przeskok idealnie na głowę 7:14 przeskok strzału bez ruchu celownika8:34 - Widoczny przeskok celownika i jeszcze 8:54 przeskok kuli zanim poruszył celownikiem Edited October 27, 2019 by PuszczykMichU Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nuway Posted October 27, 2019 Share Posted October 27, 2019 5:31 - Strzał w miejsce w którym jest głowa ale za ścianą -5:34 - Nagły przeskok idealnie na głowę -7:14 przeskok strzału bez ruchu celownika -8:34 - Widoczny przeskok celownika -i jeszcze 8:54 przeskok kuli zanim poruszył celownikiem - czysto, ub 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nuway Posted October 27, 2019 Share Posted October 27, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts