Gucio_spz Posted October 24, 2019 Share Posted October 24, 2019 - Nick, na którym grasz : Michal1916- Link do Twojego GT (gametracker) : https://www.gametracker.com/player/Michal1916/145.239.20.86:27125/- Znajomość AMX (1/10) :5/10- Ile masz lat : 17- Steam ID :0:1:455901965 - Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na serwer: 2 - 3 godzinki- Czy byłeś kiedyś karany na Katujemy.eu? : Tak niestety - Akceptujesz obowiązkową składkę? (11.07 zł) :Tak- Dlaczego to właśnie Ty powinieneś zostać adminem? (minimum 3 zdania) : Chciałbym powrócić do funkcji admina nauczyłem się amx tak jak powinno i chciałbym pomóc administracji na serwerze para rąk by się przydała proszę o rozpatrzenie mojego podanka pozdrawiam :) 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
clouud Posted October 24, 2019 V.I.P Donor Share Posted October 24, 2019 + wiek + GT + składka +/- AMX - karany - wypowiedź nie przekonuje w żadnym stopniu Chociaż.. można dać szansę, na tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Power of Shadow Posted October 24, 2019 Share Posted October 24, 2019 Jestem na TAK: + wzorowy GT, +/- znajomość amxx, ale jest przecież internet, jest amxmodmenu itd. chłopak w miarę doświadczania różnych sytuacji będzie się dokształcać, każdy tak zaczynał, + STEAM + składka - choć to nie wyprzedaż, + towarzyski i uczynny chłopina, + często widuję go na serwerze, Minusy (dla mnie): - trochę liche podanie pod względem Twojego opisu, - byłeś karany - ale każdy zasługuje na szanse, Osobiście wnioskuję o uwzględnienie dla kolegi - stażu, gdzie ktoś weźmie go pod swoje "skrzydła" oraz co będzie dla niego okresem próbnym. Pozdrawiam Рошег оғ Ѕндᴅош 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
`rage Posted October 24, 2019 Share Posted October 24, 2019 +gt +składka +/- amx, zbanowałeś kiedyś sam siebie :d byłeś adminem i nie zapamiętałem cię jakoś źle, wracaj ;d 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BreaK.TM Posted October 25, 2019 Share Posted October 25, 2019 @ Michal1916 Drogi graczu, kolego jestem na TAk, widuję Cię często na serwerze. Jesteś bezkonflliktową osobą do tego sympatyczną. Gt jest ok, wiek także więc myślę że można dać szansę lecz to nie odemnie zależy. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Off Posted October 25, 2019 Share Posted October 25, 2019 Może mnie długo z Wami nie ma, ale Michaś dobry chłopak :) + gt + nawet mikro działa +STEAM + następny Bocik do bicia ;) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
666Apostol Posted October 25, 2019 Share Posted October 25, 2019 Na tak + był już adminem i nie było z nim problemów + GT + widać, że się stara Ps nie wiem jaki był powód tego, że nie jesteś Adminem czy degrad czy rezygnacja, ale myślę że zasługujesz na szansę 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
smk. Posted October 25, 2019 Share Posted October 25, 2019 Jestem na tak + GT + wiek + steam 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nyguusek Posted October 26, 2019 Share Posted October 26, 2019 Na tak ! +gt +wiek +steam +grasz często i widać cię na serwerze Link to comment Share on other sites More sharing options...
IMean Posted October 26, 2019 V.I.P Share Posted October 26, 2019 Na tak +pomocny +opanowany +składka +gt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zawiszak? Posted October 26, 2019 Share Posted October 26, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Proszę o kontakt na TeamSpeak 3, w celu dokończenia rekrutacji. Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts