SpoTTy Posted October 23, 2019 Share Posted October 23, 2019 Dobry wieczór, ja z takim zapytanie czy mnie miła i sympatyczna odministracja odbanuje na serwerze cs 1.6 dd2, ponieważ ja nie grałem przez długi czas i nie wiem dlaczego zostałem zbanowany a chciałem sobie jakieś 10 min temu pograć sobie a mam bana i pisze mi sprawdź konsole. Sprawdzałem a tam czasami nic się nie wyświetla a czasami tylko się wyświetla zostałeś zbanowany: Cheat. A ja nigdy na tym serwerze nie cheatowałem. Jeszcze sprawdzałem czy mam jakieś ssy i żadnych ssów nie mam. Pozdrawiam MIłej Nocy Życzę :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
IMean Posted October 23, 2019 V.I.P Share Posted October 23, 2019 (edited) Zastosuj się do wzoru. Edited October 23, 2019 by IMean Link to comment Share on other sites More sharing options...
IMean Posted October 23, 2019 V.I.P Share Posted October 23, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts