clouud Posted October 23, 2019 V.I.P Donor Share Posted October 23, 2019 Witam, przychodzę z propozycją zmiany ikonek rang rang płciowych na serwerze głosowym. Bardziej mi chodzi o coś w stylu: - chłopak - dziewczyna Oczywiście to są przykłady w domyślnym wymiarze dla ikonek na ts3. Na dole wyraźniejsze. Podkreślam, że to jest tylko propozycja ode mnie, widoczne białe tło na pewno do usunięcia, nie wiem jak z resztą. Proszę o wasze zdanie na ten temat, co sądzicie? Ja osobiście uważam, że byłoby to bardzo oryginalne w przeciwieństwie do innych ts'ów mających podobne ikony. 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Awika. Posted October 23, 2019 V.I.P Donor Woman Share Posted October 23, 2019 Moim zdaniem ikonki są proste, ale bardzo fajne. Usunięcie z nich białego tła to żaden problem, a wgranie ich na ts'a to jeszcze mniejsza sztuka. Myślę, że byłoby to coś tylko naszego, podoba mi się. Jestem za! 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nuway Posted October 23, 2019 Share Posted October 23, 2019 Jestem na tak, lepiej wygląda + pasuje do katujemy. Ogółem wszystkie te nowe rangi są fatalne moim zdaniem xD 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
IMean Posted October 23, 2019 V.I.P Share Posted October 23, 2019 Mozna dodac, zawsze to jakaś odmienność ;) 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHerbatniK Posted October 23, 2019 Share Posted October 23, 2019 Również sądzę, że te rangi są naprawdę dobre, oczywiście bez białego tła. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
EcCo Posted October 24, 2019 Share Posted October 24, 2019 Jestem Zdecydowanie ZA 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jase Posted October 24, 2019 Share Posted October 24, 2019 Dzisiaj dam jedną propozycje co do tego, troszkę co prawda inna ale również związania z siecią. Dlaczego? Logo jest już używane w innym miejscu. Zachaczając też o inne ikony. Musieliśmy coś zmienić a te wydały się najlepsze, nie ma co ukrywać to jest rozmiar 16x16. Nie można oczekiwać za wiele, bo też większość pomysłów została zrealizowana przez internautów. 😅 Pod wieczór w tym poście będzie informacja. Edit: Po przeanalizowaniu, oraz przedyskutowaniu propozycja zostaje odrzucona. Przy takim formacie, wszystko będzie się zlewać. Ikonki będą zmieniane systematyczne w zależności od większych świąt/eventów. 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jase Posted October 24, 2019 Share Posted October 24, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jase Posted March 26, 2020 Share Posted March 26, 2020 Temat został przeniesiony do archiwum Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
clouud Posted August 25, 2020 V.I.P Donor Author Share Posted August 25, 2020 Temat został przeniesiony do archiwum! Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts