KdN Official Posted October 23, 2019 Share Posted October 23, 2019 Twój nick: Señor Vac Nick admina banującego: clixxu Data/Mapa: 23/10/2019, Mirage, 19:19 SteamID: STEAM_1:0:498918669 Serwer (mod): Only Mirage 1 Opis sytuacji: Z mojej perspektywy wyglądało to w ten sposób: Grałem sobie AWP byłem w jungli i dostałem info że mid a że leżał AK to zamieniłem broń, po zmianie broni biegłem na lewą stronę jungli i patrząc się pod okno i trafiłem w biegu po czym przeskoczyłem na prawą stronę ze wględu że nie wiedziałem czy może za boxami nie jest osoba z AWP, popatrzałem na A a następnie znów zamieniłem na AK i wychyliłem z jungli mida a TT biegł w stronę boxów czyli plecami do mnie, popatrzałem się chwilę na niego i trafiłem mu onetap po czym dostałem bana. (Byłem już sprawdzany przez innych adminów, robiłem przy adminach po 40/50/60 fragów oraz clutche ugrywałem z lepszymi akcjami (onetapami) i jakoś żaden admin mnie nie zbanował bo nic nie mam i tu naglę clixxu. Mogę udostępnić swoje wszystkie pliki na pc oraz odpalić streama że nic nie mam a gram tak samo. Prosiłbym o wyjaśnienie sytuacji. Pozdrawiam Señor Vac Wycinek z konsoli:Disconnect: Zostałeś permanentnie zbanowany na tym serwerze. Admin:clixxu. Powód:WH i wspomaganie celowania.. link z banem do SB: http://sb.weakips.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:498918669&advType=steamid&Submit #Edit: Dodam jeszcze że grając mma wysyłałem wczoraj snapy do pewnego gracza z serwera i widział że nie mam żadnego wh ani nic. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KdN Official Posted October 23, 2019 Author Share Posted October 23, 2019 " resztę zrobią moi koledzy" typowe. przerabiałem już to :) admin za adminem pójdzie a gracz nie skomentuje bo każdego tak szmacisz (info od kilku osób oraz sam słyszałem czasami) że się ciebie boją ;p dawaj sprawdz sobie moje pliki, pomogę ci nawet i pokaże ci ostatnio usuwanę pliki z dysku żebyś może zaraz nie powiedział że usunąłem ;) A jak chodzi o te ściany to mam małą podkładkę jak chcesz wiedzieć i czesto tak jest i nie tylko ze mną (wiem bo gram i widziałem już na serwie około 6 osób które typowo tak jak ja robią) Jeżeli mówimy o moje ruchy myszką to już tak mam że sprawdzam tak szybko miejscówki więc nie rozumiem twojego problemu a no tak bo ty tak nie robisz sora zapomniałem ;) Dowiedziałem się kilku rzeczy o tobie na pw od graczy i to mi wystarczy :) a wiem że jesteś w unban team więc 10000% że ub nie będzie ale nie będę płakał bo ty jedyny tylko widzisz tu odpała we mnie, miło mi ogólnie :D a jeżeli mówisz "celownik przez ścianę na typa" tak jak pisałem jest kilka osób które mają osiągnięte coś w cs z serwa, mają godziny i podobnie robią, nie będę wychodził na miejscówkę jak ty z celownikiem w ciało proszę cię a drugie to jest serwer i na każdej pozycji masz jakąś osóbę bo jest pełno osób ale widocznie twoje rozumowanie tego nie pojmuje Ps. jakbym był odjebany tak poważnie to nie robiłbym z siebie debila i wbijał na forum z odwołanie jakbyś trochę pomyślał swoim mózgiem koleszko :) #Edit: zapomniałem dodać, demko ma opóźnienie oraz inny tick a na serwie masz 128 :D #Edit2: Zapraszam na wspólnego mma sparingowego zobaczycie sobie sami. Zaraz może być gadanie że mam F2P to mam prime kupionego i nwm dokładnie jak usunąć te F2P a chętnie się tego pozbędę. Decyzję i tak zostawiam właścicielowi Peace Link to comment Share on other sites More sharing options...
oskarooo Posted October 23, 2019 Share Posted October 23, 2019 1 godzinę temu, clixxu. napisał: Już się biorę, jazda :) DEMKO NR 1 49:00 Celownik na typa na ławce przez ściane 51:23 znów celownik przez ścianę, za wcześnie wiedziałeś, że ktoś idzie under, bo nie miałeś możliwości tak wcześnie go usłyszeć. + wyczekałeś, spalona akcja jak ch/j 52:40 celownik przez ściane. Skąd wiedziałeś, że typ jest na kanapce a nie np pod czy na schodach? XD 52:56 to samo 53:09 nieczysty strzał, polecam obejrzeć w zwolnionym tempie, nic normalnego. 54:25 epilepsji można dostać od twoich ruchów, oczywiście chciałeś upiec 2 pieczenie na 1 ogniu, więc patrzyłeś na szybko, czy zza ściany ci typ w oknie nie wyjdzie 57:40 polecam tą akcje w zwolnionym tempie, eleganckie wspomaganie celowania. 58:18 to samo w zasadzie to mogłoby wystarczyć, ale nie mogę sobie odpuścić jednej z akcji ^^ DEMKO NR 2 7:25 bodajże, bo zamknąłem sobie przez przypadek notatnik gdzie pisałem akcje, spalony frag totalnie, runda przed akcja na gali to samo xd Co ja będę tutaj 15 tysięcy akcji rozpisywał, masz kilka tych, za które dostałeś bana. Są to akcje, na których ja cię oglądałem, reszta rund z map mnie nie obchodzi, myślę, że tyle wystarczy, resztę zrobią moi koledzy :] A i już był tu taki jeden co chciał nam streamy z gry robić i teraz ma vaca xD Mogę ci podesłać ci jego kilka kont na których widnieje piękny czerwony napis, więc nie ze mną taka gra. Czyli jak pro playerzy robią jakieś akcje które są praktycznie niemożliwe to też powinni zostać zbanowani na serwerach bo przecież oni mają wspomaganie celowania? :thinking: Czy w dzisiejszych czasach serio nikt nie może być po prostu dobry? Pomijając fakt osoby którzy potrafią być kocurami w csa, a akurat znam kilkunaście osób :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
HIDEKI Posted October 23, 2019 Share Posted October 23, 2019 Przed chwilą, oskarooo napisał: Czyli jak pro playerzy robią jakieś akcje które są praktycznie niemożliwe to też powinni zostać zbanowani na serwerach bo przecież oni mają wspomaganie celowania? :thinking: Czy w dzisiejszych czasach serio nikt nie może być po prostu dobry? Pomijając fakt osoby którzy potrafią być kocurami w csa, a akurat znam kilkunaście osób :) Cytująć: MNIE < :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
oskarooo Posted October 23, 2019 Share Posted October 23, 2019 1 minutę temu, Nooasek napisał: Cytująć: MNIE < :) Mam ci powymieniać kilka osób? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HIDEKI Posted October 23, 2019 Share Posted October 23, 2019 Przed chwilą, oskarooo napisał: Mam ci powymieniać kilka osób? Juz mnie wymieniłeś 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
oskarooo Posted October 23, 2019 Share Posted October 23, 2019 1 minutę temu, Nooasek napisał: Juz mnie wymieniłeś 8) Dobry żart mordo ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
IMean Posted October 23, 2019 V.I.P Share Posted October 23, 2019 @ oskarooo @ NooasekNie wypowiadajcie się, jeżeli sprawa Was nie dotyczy. Kolejne wasze odpowiedzi będą karane kolejnymi ostrzeżeniami :). A jeśli chodzi o demko, to zaraz obejrzę, edytuję post i podejmę decyzję ^^. EDIT: 49:00 Celownik na typa na ławce przez ściane b-51:23 znów celownik przez ścianę, za wcześnie wiedziałeś, że ktoś idzie under, bo nie miałeś możliwości tak wcześnie go usłyszeć. + wyczekałeś, spalona akcja jak ch/j b- 52:40 celownik przez ściane. Skąd wiedziałeś, że typ jest na kanapce a nie np pod czy na schodach? XD b-52:56 to samo b-53:09 nieczysty strzał, polecam obejrzeć w zwolnionym tempie, nic normalnego. b+54:25 epilepsji można dostać od twoich ruchów, oczywiście chciałeś upiec 2 pieczenie na 1 ogniu, więc patrzyłeś na szybko, czy zza ściany ci typ w oknie nie wyjdzie b+/-57:40 polecam tą akcje w zwolnionym tempie, eleganckie wspomaganie celowania. b-58:18 to samo b+/- 7:25 bodajże, bo zamknąłem sobie przez przypadek notatnik gdzie pisałem akcje, spalony frag totalnie, runda przed akcja na gali to samo xd b- Spalony. b- ~akcje spalone b+ ~ normalne akcje b +/- ~ podejrzane 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
IMean Posted October 23, 2019 V.I.P Share Posted October 23, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts